Prognoza meteo ANM pentru 26 august – 1 septembrie. Cum este vremea la final de vară, schimbările care ne așteaptă

August 26, 2019
280 Views

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie. Iată care sunt maximele și minimele înregistrate pentru începutul de săptămână și ce spun meteorologii despre căldura extremă care străbate România încă de la începutul sezonului cald! Începem toamna tot cu căldură?

Prognoza meteo ANM pentru 26 august-1 septembrie
Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza pentru ultima săptămână de vară. Se pare că nu scăpăm de căldură nici la începutul toamnei, deși majoritatea asta speram. Valorile termice vor fi mai ridicate decât de obicei, mai ales în jumătatea vestică a teritoriului
Meteorologii au mai susținut și că regimul pluviometrc va fi deficitar în toate regiunile, în special în zonele montane. Temperaturile medii ale aerului de la începutul sezonului de toamnă vor avea valori situate peste cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații pentru perioada asta vor putea să aibă o tendință deficitară. În rest, vor fi apropiate de cele mai normale perioadei.

Leave A Comment

%d bloggers like this: