Judecatorul Cristi Danilet o CRITICA pe judecatoarea Girbovan – Pe 23 august 2019 un personaj conservator cu viziuni antieuropene este propus ministru al justiției.

August 23, 2019
246 Views

“Pe 23 august 2017 ministrul Toader a anunțat tezele antireformei justiției imaginata de el. A fost cel mai mare rău politic din 2004 încoace: propunerile sale erau menite sa întoarcă justiția la vremurile când era controlată de politic. Multe sunt azi text de lege.
Pe 23 august 2019 un personaj conservator cu viziuni antieuropene este propus ministru al justiției. După ani în care a criticat politici penale, a coborât în derizoriu eforturile anticorupție și a hrănit teoriile conspirative, acesta pare a avea misiunea de a continua distrugerea a ceea ce cu greu s-a clădit ani de-a rândul de unii politicieni de buna credință și multi magistrați profesioniști.
Hotărât lucru: ziua de 23 de august este un blestem pentru poporul român.” arata judecatorul Danilet pe facebook care mai spune  ca :

“Un magistrat nu poate fi ministru: asta a decis recent CCR. Aceeași decizie stabilește ca magistratul în funcție nu poate fi nici secretar de stat.”

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Leave A Comment

%d bloggers like this: