Alertă meteo! Val de fenomene periculoase: Canicula în toată țara

August 22, 2019
237 Views

Alertă meteo declanșată de specialiști. Ne așteaptă un val de fenomene periculoase în următoarele trei zile. Va fi prăpăd în toată țara. Autoritățile sunt în alertă și pregătie să dea primul ajutor celor cu probleme.
Vremea face ravagii în toată România. Deși ne apropiem de prima lună a toamnei, nu a scăpat de caniculă. Urmează trei zile în care va fi prăpăd. Specialiștii au emis o informare meteo, anunțând trei zile de disconfort termic în toată țara, cu temperaturi de 37 de grade.
Potrivit ANM, joi și vineri disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.
Astfel (….) joi și vineri – cu precădere în sud – se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării.

Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat și pe parcursul zilelor de sâmbătă (24 august) și duminică (25 august).

Leave A Comment

%d bloggers like this: