Victor Ponta – Nu raspund la atacurile doamnei Dancila

August 21, 2019
266 Views

“Nu doresc si nu cred ca ar fi intelept sa raspund jignirilor si atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dancila ( presupun ca au fost scrise de un consilier , nu de Doamna Premier – ca erau fara greseli de ortografie­čś▒­čś▒­čś▒).

De altfel toate cele spuse despre mine si despre ProRomania sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin – nimic nou , nimic serios.

Eu respect si lupt pentru valorile social democratiei moderne ( adica exact ce a distrus conducerea PSD in ultimii ani ) / ma simt atasat de ÔÇťpoporul pesedistÔÇŁ si le sunt recunoscator celor peste 5 milioane de romani care m-au votat in 2014 / cred ca lacomia, aroganta, impostura, lipsa de cultura si de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezinta o rusine si un dezastru pentru oamenii de centru stanga / cu ProRomania tocmai incercam sa ii reprezentam pe acesti oameni dezamagiti si dezgustati de ceea ce vad!

Am propus unitatea Stangii in ceasul al 12 lea si un proiect clar :

1. un nou guvern competent si profesionist ,
2. un program serios si eficient de guvernare,
3. o reforma radicala a Administratiei publice si revenirea la performanta economica si bugetara
4. Promovarea in functii de conducere a unor oameni profesionisti- nu simple ÔÇťpileÔÇŁ politice si familiale
5. Un candidat serios si respectat al Stangii la Alegerile Prezidentiale – fara blaturi cu contracandidatii si fara lupta inutila pentru locul trei

Am primit doar jigniri de la Doamna Dancila si baronii care o ÔÇťpapusescÔÇŁ! Sunt sigur insa ca oamenii m-au auzit si imi dau dreptate!” arata Ponta

Leave A Comment

%d bloggers like this: