Zilele norocoase ale fiecărei zodii. Ziua de luni aduce fericire şi belşug Racilor

August 18, 2019
446 Views

Fiecare zodie are o zi a săptămânii ce-i poartă noroc. Dacă Racii se vor simţi plini de energie lunea, pentru Săgetători şi Peşti ziua de joi va fi cea care îi va aduce belşug. Vezi care este ziua ta norocoasă în funcţie de zodie.
Luni – Raci
Ziua de luni este prima zi din săptămâna, prima zi de lucru şi poate fi interpretată drept un nou început. Ziua de luni este guvernată de luna şi simbolizează timpul, umbrele şi secretele.
Activităţile recomandate racilor pentru ziua de luni sunt: yoga, meditaţie, plimbările în aer liber, investiţiile, prânzul cu prietenii, schimbarea de look, acte caritabile, crearea unui program pentru restul săptămânii.
Marţi – Berbeci şi Scorpioni
Ziua de marţi este guvernată de planetă Marte, simbolul asertivitatii, perseverenţei şi progresului.
Ziua de marţi este norocoasă pentru berbeci şi scorpioni. Berbecii se vor bucură de multă poftă de lucru şi de încredere în propriile forţe, în timp ce scorpionii simt că-şi găsesc sensul lor pe pământ.
Activităţile recomandate berbecilor şi scorpionilor pentru ziua de marţi sunt începerea unui proiect nou, a unei diete, organizarea casei şi biroului, exprimarea gândurilor şi ideilor, sportul.
Miercuri – Gemeni, Fecioare şi Vărsători
Miercuri este ziua moderaţiei şi echilibrului. Miercuri este guvernată de planetă Mercur, simbolul comunicării şi inteligenţei. Ziua de miercuri este o zi norocoasă pentru gemeni, fecioare şi vărsători. Fecioarele vor aprecia siguranţă acestei zile.
Varsatorii se vor bucură de abilităţi de comunicare excelente, în timp ce gemenii vor fi extrem de echilibraţi şi moderaţi.
Activităţile recomandate celor trei zodii în această zi sunt: practicarea vorbitului în public, telefonare unui vechi prieten, plănuirea unei vacanţe, mersul cu bicicletă, yoga, cititul. Li se recomandă culorile albastru închis sau violet şi parfumul de lavandă.
Joi – Săgetători şi Peşti

….

Leave A Comment

%d bloggers like this: