Daniel Buda cere DEMISA presedintelui de la AUTORITATEA pentru PROTECTIA CONSUMATORILOR

August 6, 2019
315 Views

“Guvernarea PSD-ALDE permite ca România să devină groapa de gunoi a Europei! Demisia președintelui ANPC, Marius Pîrvu, devine obligatorie și nu opțională!

Existența unor standarde duble pentru produsele comercializate în statele din Estul și Vestul Europei este de mult timp un subiect extrem de fierbinte, care frământă spațiul public. Nu și pe cei de la PSD-ALDE. Studiile de specialitate au confirmat existența unei astfel de situații îngrijorătoare. Cu toate acestea, Guvernarea PSD-ALDE, prin instituția din subordinea sa, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, condusă de domnul Marius Pîrvu, a luat decizia de a nu trimite probe în cadrul studiului european de evaluare a diferenţelor privind compoziţia produselor alimentare, pe considerente pe care nu are rost să le discutăm.
Refuzul de a particapa la acest studiu determină ca românii să nu știe exact care produse din România sunt identice cu cele din Franța sau Germania și care produse au o compoziție diferită și mai ales de ce. Românii au dreptul să fie informați și, în același timp, au dreptul să fie apărați de funcționarii din instituțiile statului, plătiți din taxele și impozitele lor.
Studiile recente confirmă o incidență crescută a numărului de bolnavi de cancer în statele din Estul Europei comparativ cu celelalte state. Din păcate, alimentele slab calitativ provoacă apariția unor boli, de cele mai multe ori fatale pentru consumatori. Cu toate că guvernanții PSD-ALDE cunosc realitatea, aceștia refuză dreptul românilor de a se bucura de acces egal la bunuri de înaltă calitate pe piața unică în mod nediscriminatoriu.
Solicit public demisia președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Pîrvu, cel care a decis că românii trebuie să fie cobaii Europei iar România groapa de gunoi a Europei, cu consecințe incomensurabile asupra sănătății și economiei.” arat Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: