Elena-Maria Mişin despre UNTOLD – Scena este exact ca un altar păgân.

“Untold.
Scena este exact ca un altar păgân.
Iată la ce demoni se inchină copiii noștri.
Nu mă mir ca i-am întâlnit in fiecare dimineata intre orele 5 si 6 ,uzi ,epuizați și negri de supărare.(îmbrăcați in negru 90% dintre ei)
(Nu) mă mir totuși,de ce băutura energizantă numită Hell (Iad) ,(sponsor oficial -evident -al festivalului ) ,băutură consumată in masă de tineri,bautură a cărei reclamă promite energie si putere nu a dat roadele promise ?

Ori sunt acești tinerii obosiți din naștere,ori de prea multă muncă ,ori într-adevăr ceea ce consumă îi conduce spre iad.
Eu cred că este a doua variantă,deoarece cu munca nu se spetesc ,asta este evident,deoarece au părinți fraieri care muncesc din greu pt ei ( biletele la festival sunt jaf la drumu mare ) ;deci,p[rin’ii muncesc din greu pt ca odraslele lor să -și satisfacă toate poftele si plăcerile hedoniste care le oferă din belșug societatea civilizată în care trăim.

Un coctail molotov numa bun : o inchinare la demoni + Hell = ?
Dati voi răspunsul,vă rog.

Cuvântul Bibliei spune
2Timotei 4.3-4 …va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.”

Ce este acest festival cu muzică ce gâdilă plăcut (pt ei) urechi ,care are ,evident,un mesaj satanist ,decât o înșelătorie la drumu mare, pentru tinerii noștri care nu au credință.și care și -au întors urechea de la Adevăr,crezând în poveștile iscusit plăsmuite ale Untold ?!” arata Elena-Maria Mişin din Cluj-Napoca

Leave A Comment

%d bloggers like this: