CJ CLUJ cunoaște în detaliu modalitatea în care traficul rutier s-a desfășurat pe perioada festivalului Electric Castle

Consiliul Județean Cluj cunoaște în detaliu modalitatea în care traficul rutier s-a desfășurat pe perioada festivalului Electric Castle.
Datorită parteneriatului pe care îl avem cu Waze, am știut în timp real, cu precizie, unde sunt aglomerări, între ce ore, ce tip de autovehicule au circulat și din ce direcții. De altfel, parteneriatul cu Waze, un parteneriat unic în România, ne permite să monitorizăm întreaga infrastructură rutieră județeană, ne permite să luăm decizii rapide de intervenție și să avem acces la soluții de fluidizare a traficului. Bineînțeles, aceste măsuri le putem lua numai pe drumurile care sunt în jurisdicția noastră. Bulevardul Muncii și segmentul de drum național la care se referă organizatorii festivalului nu sunt în competența noastră.
Tronsonul DJ 161, cel care traversează Bonțida, este în curs de modernizare ca parte a ceea ce se numește “drumul Bistriței”, un tronson major care este realizat din fondurile europene obținute anul trecut de Consiliul Județean. Lucrările au început acum câteva luni, se desfășoară conform programului și, curând, vom avea și asfalt.
În conformitate cu solicitările organizatorilor Electric Castle, acest tronson a fost închis pe perioada festivalului fiind folosit numai pentru autobuze și taxi.

Cu titlu de exemplu, atașez câteva dintre alertele primite în sistemul Waze.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Este posibil ca imaginea să conţină: text
+3

Leave A Comment

%d bloggers like this: