Boc – ParkingPay: o nouă modalitate de plată a parcărilor în municipiul Cluj-Napoca

July 23, 2019
308 Views

“ParkingPay: o nouă modalitate de plată a parcărilor în municipiul Cluj-Napoca

Începând de astăzi, clujenii au la dispoziție o nouă modalitate modernă și rapidă pentru plata cu cardul a parcărilor stradale, prin utilizarea telefonului mobil.

Aplicația este disponibilă atât în sistemul de operare Android cât și iOS. După instalarea aplicației, utilizatorul trebuie să își creeze un cont, să introducă datele pentru facturare, datele mașinii și ale cardului bancar. În momentul achitării taxei de parcare prin intermediul aplicației nu se percep comisioane.

Avantajul utilizării acestei aplicații constă și în faptul că cetățeanul nu mai trebuie să se deplaseze până la aparatele de taxare pentru a achita taxa de parcare.

ParkingPay permite plata parcărilor aflate în zona 1 (1254 locuri de parcare) și zona 2 (3099 locuri de parcare) ale orașului.

În momentul parcării, utilizatorul apasă butonul „Parchează” și alege intervalul de timp pentru care va fi facturată parcarea. Aplicația va trimite automat o notificare de atenționare cu câteva minute înainte de expirarea duratei de timp pentru care s-a achitat parcarea – în funcție de preferințele utilizatorului acest interval se poate modifica.

Pe lângă această modalitate de plată, cetățenii pot efectua plata parcării astfel: cu bancnote, monede sau plata cu cardul la parcometrele stradale, plata prin sms, tichete de parcare răzuibile.

Detalii despre tarifele pentru parcările cu plată orară: https://primariaclujnapoca.ro/p…/plata-orara-pentru-parcari/.” arata edilul Boc

Leave A Comment

%d bloggers like this: