Victor Ponta -De ce sunt vesti proaste? Eu zic ca sunt vesti bune ; poate au efectul necesar – se trezesc si liderii PSD din negarea realitatii si revin pana la urma cu picioarele pe pamant

“De ce sunt vesti proaste? Eu zic ca sunt vesti bune ; poate au efectul necesar – se trezesc si liderii PSD din negarea realitatii si revin pana la urma cu picioarele pe pamant ( se pare ca “dusul rece” din 26 Mai le-a trecut si multi au inceput iar sa “fumeze etnobotanice”🤬🤬🤬)!

1. Trebuie o restructurare radicala a Guvernului si a Administratiei publice ( nu mai merge tot cu schimbari de oameni – “pleaca Popescu si vine Ionescu”) / mai putine ministere, mai putine agentii, mai putine deconcentrate, mai putini sefi , mai putini numiti de la Partid, zero influenta a politrucilor in functionarea Companiilor Nationale ( vezi dezastrul facut de politrucul Cuc la Tarom si Aeroportul Otopeni)!

2. Trebuie oprite imprumuturile costisitoare si banii publici cheltuiti doar pentru cheltuieli curente care ne duc la faliment ( metoda “Valcov – Teodorovici“ ) – banii trebuie investiti in Infrastructura, sanatate, educatie si digitalizare

3. Trebuie incurajate productia si exporturile pentru a stopa catastrofa deficitului balantei comerciale ( anul acesta in primele 6 luni am trimis in alte tari 8 miliarde de euro din banii nostri)

4. Depolitizarea ANAF, oprirea scutirilor si exceptiilor, impozitare si taxare diferentiata pe model european ( vezi Germania sau Austria)

5. Deciziile politice luate transparent si prin consultare cat mai larga ( gen Alegeri Preliminare deschise) – NU prin sedinte de CEX, sondaje platite si mancatorii “pesediste”

Noi la ProRomania am inteles aceasta nevoie absoluta de schimbare radicala – si asa construim viitorul / cei de la PSD se mint singuri si se sinucid – cei de la PNL si USR se bat doar pe functii si candidaturi fiind multumiti sa castige doar pe votul CONTRA si sa se faca iar de ras ( cum au facut in 2016) !” arata fostup premier Ponta

Leave A Comment

%d bloggers like this: