AL 5-LEA FESTIVAL GPU ( GLOBAL PHOTGRAPHIC UNION) ROMÂNIA, 2019 SALONUL INTERNAȚIONAL DE FOTOGRAIFE, CLUJ-NAPOCA, MUZEUL DE ARTĂ, CLUJ, 13-21 iulie 2019

July 15, 2019
458 Views

Luni, 15 iulie 2019, se lansează la Muzeul de Artă Cluj, cu ocazia prezentării publice a Salonului Internațional de Fotografie, cel de al 5-lea Festival de fotografie organizat de către GPU (Global Photographic Union) în anul 2019. Acesta se va desfășura în România în intervalul 13-21 iulie 2019 având în program zonele de interes turistic și folcloric specifice Transilvaniei și Maramureșului. Participă artiști fotografi din 23 de țări, Africa de Sud, Australia, Antarctica, Bahrain, Belgia, China, Cipru, Egipt, Franța, Germania, Grecia, Iordania, Italia, România, Serbia, Turcia, UAE și USA.
Salonul Internațional de Fotografie GPU 2019 își va deschide porțile în prezența celor 92 de artiști fotografi în data de 15 iulie 2019 ora 19,00 în Sălile Muzeului de Artă Cluj , cuvântul de deschidere va fi rostit de către Domnul Manolis Metzakis, președintele GPU care va sublinia motivul alegerii acestei zone de mare interes fotografic precum și a modului de organizare și desfășurare a festivalului.
Asociația ArtImage Cluj-Napoca, în calitate de partener a asigurat organizarea și desfășurarea activităților legate de salonul de fotografie precum și de alte activitați ce se desfășoară în Cluj și arealul geografic apropiat Clujului.
Vă invităm așadar la vernisajul Salonului de fotografie GPU oferind astfel ocazia de a viziona lucrări realizate de către participanți, în prezența lor.

Sursa : www.art-image.ro, www.facebook.com

Leave A Comment

%d bloggers like this: