CONCURS!!! 🔟🎫 pentru 💯 ani!!

July 5, 2019
872 Views

Consiliul Județean Cluj și Cluj Arena pun la dispoziție 10 invitații GRATUITE 🎫 la meciul de fotbal aniversar „U 100” dintre echipele FC Universitatea Cluj și campioana Greciei, PAOK Salonic. ⚽️🇹🇩🇬🇷

Pentru a câștiga, cei interesați de vizionarea acestui super-meci vor trebuie să dea LIKE👍 paginii oficiale a Consiliului Județean Cluj, respectiv SHARE↗️ acestui post. Atenție: pentru ca participarea la acest concurs să fie luată în considerare, SHARE-ul trebuie să fie public!

Tragerea la sorți se va realiza cu ajutorul site-ului random.org şi va avea loc joi, 11 iulie, cu începere de la ora 14.00. 🍀🍀🍀

* * *

Eveniment marca SPORTS FESTIVAL, meciul spectacol care marchează 100 de ani de la înființarea clubului clujean va avea loc în data de 12 iulie, pe Cluj-Arena, cele 2 echipe urmând să joace două reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi însoțit, de asemenea, de alte momente surpriză pentru fanii „U”.

PAOK Salonic, o echipă-simbol a Greciei, a reușit în acest an o performanță istorică: a câștigat, sub îndrumarea antrenorului Răzvan Lucescu, campionatul elen după o așteptare de 34 de ani. Practic, este a doua oară în istoria acestei țări când o echipă încheie campionatul neînvinsă, după performanța celor de la Panathinaikos din 1964.

Leave A Comment

%d bloggers like this: