TIFF Unlimited – filme noi pe platforma de streaming online a Festivalului Internațional de Film Transilvania și schimbări ale tipurilor de abonamente

June 28, 2019
276 Views

Lansată recent în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, TIFF Unlimited, platforma de streaming ce continuă online experiența de festival, numără deja peste 1,500 de abonați și are, pentru moment, un catalog de 60 de filme, disponibile doar pe teritoriul României, căruia i se vor adăuga noi titluri bilunar.

Printre cele mai noi titluri adăugate pe TIFF Unlimited se numără Dheepan (r. Jacques Audiard), câștigător al Palme d’Or la Cannes 2015, Juste la fin du monde (r. Xavier Dolan), film câștigător a două premii la Cannes 2016, L’amant double (r. François Ozon), Maria by Callas (r. Tom Volf), Breaking News (r. Iulia Rugină) sau Katalin Varga (r. Peter Strickland), deținător al trofeului Ursul de Argint la Berlinale 2009.

De la anunțul lansării și până în prezent, platforma de streaming (VoD) TIFF Unlimited a fost vizitată de peste 20,000 de cinefili din întreaga lume, deși filmele din platformă pot fi accesate doar de pe teritoriul României, printre aceștia regăsindu-se atât comunități de expați, dar și cetățeni străini pasionați de cinema-ul românesc.

www.tiff.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: