Lansare de carte la Libraria Book Corner in data de 26 iunie, ora 18.00

June 25, 2019
387 Views

Book Corner Librarium, alături de Editurile Școala Ardeleană și Caiete Silvane, vă invită la lansarea volumului „Pereți” de Alice Valeria Micu (Colecția Școala ardeleană de poezie). Carte recomandată de Cenaclul UBB, coordonat de Ion Mureșan.
Prezintă: Ștefan Bolea, Andrei Doboș, Vasile G. Dâncu, Marius Jucan, Ion Mureșan, Daniel Săuca.
Evenimentul va avea loc miercuri, 26 iunie 2019, ora 18.00, la Book Corner Librarium (Bulevardul Eroilor 15, Cluj-Napoca).

Volumul este editat împreună cu Editura Caiete Silvane și este recomandat de Cenaclul UBB, coordonat de Ion Mureșan.

O puzderie de fragmente poetice misterioase, fără titlu, compun, precum pietricelele dintr-un mozaic, un unic poem de mare dimensiune. Iar pereții devin aici sinonimul tuturor evenimentelor, mari și mici, din viața unui om, de la naștere la moarte; la fel, pereții reprezintă sinonimul pentru singurătate, necomunicare, vulnerabilitate, precum și pentru dorința topirii în celălalt. În aceste condiții, citirea volumului de poezie al doamnei Alice Valeria Micu devine o călătorie printr-un labirint enigmatic, în care un „eu” vulnerabil își narează peripețiile într-o litanie criptică, cînd ironică, cînd îndurerată, ce atinge nu o singură dată intensitatea rugăciunii. (Marta Petreu).

….

Detalii eveniment
Despre carte 

Leave A Comment

%d bloggers like this: