Lovitura dată de Gigi Becali celor de la CFR Cluj

June 14, 2019
614 Views

Gigi Becali nu vrea să mai lase niciun detaliu la voia întâmplării, după ce a ratat titlul 3 ani la rând. Așa că finanțatorul celor de la FCSB a vrut să “pună piedică” rivalilor de la CFR Cluj și le-a “suflat de sub nas” un jucător.

Este vorba despre Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș, care a semnat încă din luna mai cu roș-albaștrii, însă Gigi Becali a gândit această strategie numai după ce a auzit că jucătorul este dorit foarte mult de Dan Petrescu în Gruia, mai ales că poate fi folosit ca jucător sub 21 de ani, având în vedere obligativitatea ca, din sezonul următor, echipele să aibă pe teren doi jucători eligibili pentru U21.

Becali a povestit cum a făcut această mutare.

“Eu habar nu aveam că îl vrea CFR pe Olaru. Mi-a spus Edi Iordănescu şi am dat 600.000 de euro pe el, dublu faţă de cât dădea Clujul. Şi am zis că îl las şi până în iarnă. Hai să vedem ce jucători sub 21 iau ei acum, i-am blocat. Aşa s-a legat”, a spus Gigi Becali.

Darius Olaru, care se află în lotul naționalei U21 a României pentru Euro 2019, va fi lăsat însă de cei de la FCSB să mai joace la Mediaș până în iarnă, când se va alătura lotului lui Bogdan Andone.
Darius Olaru, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: