Cristian Lăpușan – “Discord” la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, 12 iunie, ora 17.00

June 12, 2019
402 Views

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, are plăcerea de a vă invita miercuri, 12 iunie 2019, ora 17.00, la vernisajul expoziției „DISCORD” a artistului Cristian Lăpușan, asist. univ. drd. în cadrul Departamentului Pictură al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca.

Inaugurarea oficială a evenimentului va avea loc la sediul Muzeului de Artă Cluj-Napoca (Palatul Bánffy, P-ţa Unirii nr. 30), în prezenţa artistului expozant, Cristian Lăpuşan, a autorului demersului curatorial, prof. univ. dr. Ioan Sbârciu, şi a comisarului de expoziţie, Alexandra Sârbu.

Expoziția face parte din cercetarea doctorală a artistului, atent coordonată de prof. univ. dr. Ioan Sbârciu, curator al expoziției, și cuprinde o serie de lucrări care exploatează conceptul fundamental al tezei, conflictul, înțeles atât în accepțiunea sa de contradicție antagonistă, cât și în cea de stare beligerantă sau de divergență a interiorității umane sau a raportului între identitate și alteritate.

….

Detalii pe www.macluj.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: