Târgului Produs de Cluj la Dej

June 10, 2019
492 Views

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, organizează în perioada 7-9 iunie 2019 o nouă ediție a evenimentelor desfășurate sub brandul Produs de Cluj. Organizat în Piața Bobâlna din municipiul Dej, târgul va reuni 60 de artizani și producători locali.
Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, apreciază că și de această dată dejenii vor avea parte de un regal meșteșugăresc și alimentar, partenerii Asociației Produs de Cluj prezenți la târg fiind recunoscuți pentru calitatea produselor expuse. În fapt, evenimentul de la Dej prefațează cel mai mare festival de tradiții și folclor dintre Tisa, Prut și Dunăre, Produs de România.
La manifestarea expozițională de la Dej vor participa artizani și mici fermieri clujeni, dar și invitați speciali, membri ai Asociației Produs de Bistrița Năsăud. Ei vor expune și vor oferi vizitatorilor produse apicole, uleiuri presate la rece, dulcețuri, sucuri, siropuri și ceaiuri naturale, turtă dulce, ciocolată și prăjituri de casă, cașuri și brânzeturi din lapte de oaie și de capră, fructe de sezon. De asemenea, artizanii aduc cu ei costume populare din zona Transilvaniei și accesorii, bijuterii lucrate de mână, ceramică, sticlă artizanală, produse de marochinărie și jucării din lemn.
Zilnic, pe scena târgului vor avea loc spectacole folclorice susținute de artiști și ansambluri de renume, precum și de tineri aflați pe drumul consacrării. Pentru cei mici vor avea loc activități specifice vârstei, un spectacol de magie, iar amatorii de distracție vor avea la dispoziție un modern parc de distracții.
Târgul Produs de Cluj la Dej se va desfășura între 7 și 9 iunie, de la ora 10.00 la 22.00, în Piața Bobâlna.

Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, persoane zâmbind

Leave A Comment

%d bloggers like this: