CONCERT LES NÉGRESSES VERTES la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, 4 iunie, ora 19.00

June 4, 2019
434 Views

Legendarul grup francez de etno-punk concertează pentru prima dată în România, sărbătorind 30 de ani de la lansarea albumului lor de debut.

Les Négresses Vertes sunt una dintre puținele trupe rock care au cunoscut succesul internațional fără să cânte în limba engleză, reușind să vândă milioane de albume în întreaga lume. Muzica lor născută în periferiile Parisului este un mix inedit de etno, ritmuri flamenco, atitudine punk și influențe rock. Cele mai mari hit-uri ale lor, „Voila L’ete”,  “Zobi La Mouche” , “Apres La Pluie” au rămas săptămâni întregi în clasamente, cucerind publicul cu energia lor. De-a lungul timpului, francezii au colaborat cu nume mari precum Massive Attack sau Howie B.

În 2018, Les Négresses Vertes s-au reunit după o pauză de 18 ani pentru a începe un turneu mondial de celebrare a 30 de ani de la albumul ,,Mlah’’, în care este inclus și concertul din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Evenimentul este organizat în cadrul  „Sezonului România-Franţa 2019” la TIFF.

www,tiff.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: