Papa Francisc, pe Twitter, după vizita în România: Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României

June 3, 2019
309 Views

Papa Francisc a scris duminică, pe Twitter, la puţin timp după plecarea din România, un mesaj pentru români, în limba română.

“Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei”, este mesajul postat de Papa Francisc pe Twitter, la aproximativ o oră după plecarea din România.

Suveranul Pontif a venit vineri în România şi şi-a încheiat vizita duminică, odată cu plecarea de pe Aeroportul din Sibiu, la bordul unei aeronave Tarom. Papa Francisc a oficiat la Blaj slujba de beatificare a celor şapte episcopi greco-catolici martiri, reprezentanţi ai Bisericii Române Unite – Valeriu Traian Frenţiu, Vasile Aftenie, Ioan Suciu, Tit Liviu Chinezu, Ioan Bălan, Alexandru Rusu şi Iuliu Hossu. La ceremonia de pe Câmpia Libertăţii au participat preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi alte personalităţi politice.

Leave A Comment

%d bloggers like this: