iCEE.fest 2019: Cât de pregătit este sistemul financiar pentru transformările provocate de tehnologie?

May 31, 2019
324 Views

Cât de pregătite sunt băncile şi sistemul financiar pentru transformările provocate de explozia tehnologiei şi a utilizării Internetului? Singularity University, BCR, Revolut, Pay.UK, TransferGO şi nu numai dezbat subiectul la Bucureşti, la iCEE.fest

Reprezintă criptomonedele viitorul? Ce se mai aude de Bitcoin? Ce trebuie să faci cu banii tăi în viitorul apropiat? Ce s-a schimbat în zona FinTech în ultimul an? Sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspuns în cadrul iCEE.fest: UPGRADE 100 (https://www.iceefest.com), festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012.Anul acesta, peste 150 de speakeri, experţi şi autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet şi de noile tehnologii vor prezenta în cadrul festivalului, care va avea loc în Bucureşti, pe 13 şi 14 iunie – adică în mai puţin de 2 săptămâni.

Printre alţii, si Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University” – invitat special în acest an la festival – va expune în cadrul unei prezentări complexe impactul pe care tehnologia îl va avea şi în ce numim azi bani, bănci, sistem monetar .

….

Leave A Comment

%d bloggers like this: