KineDok 2019 la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj

May 29, 2019
322 Views

Joi, 30 mai, ora 19.00, vă așteptăm la Secția de Artă, etajul 5 est, cu un nou film KineDok: Brothers/Frații (Norvegia, 2015, 101′)!

Documentarul realizat de Aslaug Holm despre cei doi fii ai săi, filmat pe parcursul unei perioade de opt ani și jumătate, a fost proiectat în cadrul mai multor festivaluri în China, Coreea de Sud, Mexic, Brazilia, Argentina, SUA, Canada, Australia, Rusia și în toată Europa, obținând o mulțime de premii internaționale.

În inima marelui oraș Oslo cresc cei doi frați, cu visurile și năzuințele lor pentru viitor. Lui Markus îi place fotbalul și își dorește să devină un profesionist al sportului. Lukas e cel cu o fire filosofică căruia îi place să se gândească la tot felul de lucruri – despre lumea din jur, despre el însuși și despre sensul vieții: „Mami, ce o să se întâmple cu visurile mele după ce mor, o să rămână în viață?”. Acest documentar intim și personal este filmat de mama lor, Aslaug Holm care realizează atât imaginea, cât și regia filmului, propunându-și să pătrundă în lumea autentică a copiilor și să găsească adevărul și esența vieții.

Participarea este gratuită, iar vizionarea va fi urmată de o scurtă dezbatere.

Program KineDok 2019

Leave A Comment

%d bloggers like this: