Iohannis -Lansare de carte la Cluj.Klaus Iohannis “Am vrut sa mă prezint românilor și am făcut-o sub forma de carte”

Lansarea ultimului volum EU.RO- Un dialog deschis despre Europa.Klaus Iohannis “Am vrut sa mă prezint românilor și am făcut-o sub forma de carte”

Președintele Klaus Iohannis a spus că și-ar dori să aibă parte de o dezbatere politică reală cu PSD, dar nu se poate pentru că adversarii politici aruncă cu ”lături” și au limbaj de ”mahala”.

Ceea ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî dezbaterea și atacul politic foarte mult. Una este să acuzi politic. Eu acuz politic pentru că PSD a ratat guvernarea și din partea cealaltă vine unul și spune că președintele este mut. Cu așa ceva nu vi în politică, cu așa ceva te duci la can can.

Tare mi-ar plăcea să am o dezbatere politică cu adversarii, dar ce pot să discut cu unii pe care îi acuz politic, iar ei îmi răspund jignindu-mi persoana. Eu pot să trăiesc cu asta, dar nu ne ajută deloc în dezbaterea politică. (…) Eu cred că românii s-au săturat de aruncatul de lături în politică și cred că vor veni tot mai des politicieni cu discurs politic, nu cu limbaj de mahala.”, a spus Klaus Iohannis

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: