Săptămâna aceasta: Peste 60 de speakeri de renume, 13 companii de top din industria IT, startup-uri tech și gadget-uri revoluționare vor fi prezente la DevTalks Cluj-Napoca

May 16, 2019
450 Views

Joia aceasta, pe 16 mai, la Cluj Innovation Park, are loc cea de-a cincea ediție DevTalks Cluj-Napoca, un eveniment de tradiție pentru comunitatea IT din Cluj-Napoca, un eveniment dedicat developerilor și pasionaților de tehnologie din România. Ediția aniversară numărul 5 pregătește noi conferințe tehnice, o zonă expozițională dedicată interacțiunii cu companiile IT din industrie, dar și multe momente dedicate networking-ului și divertismentului alături de cele mai îndrăznețe gadget-uri și aplicații.

În fiecare an, DevTalks Cluj-Napoca reunește profesioniștii IT și pasionații de tehnologie care discută despre cele mai noi tendințe din domeniu și împărtășesc din experiențele proprii. Scenele de anul acesta vor aduce în prim plan noi prezentări și subiecte de discuție despre cele mai dorite tehnologii și trenduri din industria IT. În cadrul celor 7 conferințe vor fi abordate subiecte de impact pentru evoluția actuală a industriei IT, respectiv noi perspective asupra tehnologiilor actuale. Participanții vor lua parte la sesiuni tehnice precum Affective Computing – What Is It And Why Should I Care? pe Emerging Tech – Main Stage, Concepts that improve the way you think about code pe scena de Java, Configuration management and service discovery in a serverless world va fi una dintre temele abodare pe scena DevOps, despre ultimele noutăți precum Back to the future of JS II: beyond what we can foresee vom afla de pe scena Web & Mobile.

Pe scena de Smart Everything vor fi abordate teme despre alte tehnologii care vor contura viitorul precum Blockchain 2.0: from Automotive 4.0 » to Mobility 3.0 » to Smart City 2.0 sau IoT & Agriculture: Precision Farming Challenges.

Zona de Product Management va fi din nou printre subiectele discutate la această ediție. Participanții vor afla despre noile perspective referitoare la impactul pe care securitatea datelor, Machine learning și Inteligența Artificială le aduc în zona de product management.

Cea de-a cincea ediție a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca aduce împreună peste 60 de speakeri, lideri și profesioniști IT atât din România, cât și din Europa. Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu, printre profesioniștii care vor urca pe scenă se află:

Willian Martins da Silva – Front End Engineer la eBay
Emma Grasmeder – Code Witch la ThoughtWorks
Jock Busuttil – Freelance Head of Product și fondator Product People
Alex Casalboni – Technical Evangelist la Amazon Web Services
Björn Rabenstein – Production Engineer la SoundCloud
Ties van de Ven – Software Engineer la JDriven și Coach la JCore

Leave A Comment

%d bloggers like this: