În Noaptea Muzeelor, BCR oferă copiilor și părinților educație financiară gratuită în Cluj-Napoca

May 15, 2019
723 Views

În seara de 18 mai 2019, sediul central BCR din Cluj-Napoca își deschide porțile și se alătură evenimentului Noaptea Muzeelor. Anul acesta, copiii vor afla lucruri inedite despre apariția banilor, trocul, comerțul sau economisirea, toate transpuse în activități captivante, special concepute pentru cei mici.

 

Participanții se vor putea bucura de activități interesante și educative, de la concursuri până la ateliere creative de educație financiară și vor putea chiar să-și creeze amintiri într-un spațiu foto special amenajat. Cei care vor dori să-și provoace imaginația vor putea să-și creeze propria monedă în realitatea virtuală, cu ajutorul unei instalații VR. Pe lângă programele pregătite, BCR le-a pregătit vizitatorilor săi prezenți la Noaptea Muzeelor și o serie de premii surpriză.

 

Acțiunile din Cluj-Napoca se vor desfășura în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19.00-1:00, la sediul BCR din str. George Barițiu, nr.10-12.

 

În total, nouă sedii BCR din 9 orașe vor lua parte la Noaptea Muzeelor: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța și Pitești. Astfel, BCR vă invită să participați la eveniment pentru a îmbina arta și cultura cu educația financiară, într-o manieră unică.

Leave A Comment

%d bloggers like this: