Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj va picheta în fața Prefecturii Cluj – Instituția Prefectului Județului Cluj în zilele de 9 și 10 mai, între orele 12:30 și 13:30

May 9, 2019
311 Views

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj va picheta în fața Prefecturii Cluj – Instituția Prefectului Județului Cluj în zilele de 9 și 10 mai, între orele 12:30 și 13:30, în numele angajaților aeroportului, pentru a protesta față de modul ilegal în care autoritatea tutelară, Consilul Județean Cluj, a adoptat Hotărârea de CJ Cluj nr. 33 / 28.02.2019 privind unele măsuri referitoare la consiliul de administrație provizoriu al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A.

Stă în puterea prefectului județului Cluj, domnul Dr.Ing. Aurel Cherecheș, de a constata și a face demersurile necesare în vederea atacării Hotărârii sus menționate.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că Prefectura Cluj – Instituția Prefectului Județului Cluj a fost informată cu privire la acțiunea Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și a faptului că suntem deschiși în continuare dialogului.

Președinte

Gabriel Ene

Leave A Comment

%d bloggers like this: