Produs de Cluj merge la Huedin

Consiliul Județean Cluj, prin Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea forului administrativ județean, organizează la Huedin a V-a ediție a târgului dedicat micilor întreprinzători clujeni. Evenimentul se va desfășura între 3 și 5 mai, în centrul orașului de sub Vlădeasa.
Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Continuăm periplul caravanei Produs de Cluj și ne oprim pentru trei zile la Huedin, orașul în care oamenii au dovedit că pentru ei tradiția și autenticul sunt parte a cotidianului. Târgul Produs de Cluj a colindat România și Europa, însă ne face o deosebită plăcere să revenim în Țara Călatei, una din cele mai bogate zone etnofolclorice clujene”.
La Târgul Produs de Cluj de la Huedin vor fi prezenți artizani și mici fermieri care vor oferi vizitatorilor ocazia de a achiziționa costume populare, bijuterii, ceramică obiecte sculptate în lemn, lavandă, ulei presat la rece, miere de albine, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, gemuri, sucuri și ceaiuri naturale, lactate și vinuri. Toate produsele de pe standuri sunt rodul muncii micilor întreprinzători locali, oameni care contribuie la perpetuarea tradiției și a culturii autentice.
Pentru a completa atmosfera de eveniment dedicat promovării specificității locale, zilnic vor avea loc spectacole folclorice susținute de artiști consacrați, dar și de tineri pe care Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj îi ajută să se dezvolte și să evolueze.

Leave A Comment

%d bloggers like this: