“Invizibilii”- Expoziție de fotografie la Centrul de Cultura Urbana Turnul Croitorilor

April 26, 2019
323 Views

Pana in data de 1 mai 2019, la Bastionul Croitorilor, etajul 1, se mai poate vedea expoziția de fotografie „Invizibilii” a artistei Andra Salaoru.

După ce în data de 8 noiembrie 2018 vernisajul expoziției „Invizibilii” a strâns peste 150 de curioși în doar câteva ore, fotografiile s-au întors în Bastionul Croitorilor, de această dată pe o perioadă mai lungă de timp.

În cadrul expoziției sunt expuse fotografiile artistei Andra Salaoru, actuală masterandă a Facultății de Teatru și Film, UBB Cluj. Licențiată în artele filmului, Andra și-a început activitatea încă din timpul facultății, scriind scenariul scurtmetrajului „Emigranții”, film care a fost premiat în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, după ce a câștigat finanțare națională în urma unui concurs de scenarii.

Deși parcursul ei în cadrul cinematografiei a avut un bun start, hobby-ul Andrei a fost și va rămâne fotografia. Fiind un mod de a descoperi lucrurile și oamenii din jurul ei, expoziția intitulată „Invizibilii” este cu și despre oameni.

Tema expoziției este emoția, ilustrată printr-o serie intimă de portrete. Vă așteptăm cu drag să descoperiți singuri misterul din spatele acestui titlu și vă invităm la o introspecție ghidată de 30 de fotografii alb-negru.

Leave A Comment

%d bloggers like this: