Dr.N. Cristian RACHITAN vine la Cluj şi in studioul nostru . Conferinţa “VIATA LA INTERSECTIA DINTRE DRUMUL MATERIAL SI CALEA SPIRITUALA” va avea loc in 2 mai 2019 orele 18.00 , la Scoala Populara de Arte”Tudor Jarda” Str. Fabricii de Zahar, nr.51

April 25, 2019
2,336 Views

Dr.N. Cristian RACHITAN

VA INVITA LA CONFERINTA

“VIATA LA INTERSECTIA DINTRE DRUMUL MATERIAL SI CALEA SPIRITUALA”

Cine este medicul Cristian Rachitan?

Este recunoscut la nivel internațional pentru rezultatele sale,  făcând parte din top 5 „Cei mai buni diagnosticieni din lume”.

Specializările sale sunt naturopatia și osteopatia – domenii în care a și excelat pe parcursul celor mai bine de 30 de ani de când se află în New York și pentru care este apreciat în lumea înaltei societăţi americane şi a elitei sportive mondiale.

Paleta sa de cunoștințe de specialitate se conturează în jurul tratării corpului uman prin relația cauză-efect ce se stabilește între minte și corp. Timp de 7 ani el a călătorit în Asia pentru a-și pefecționa tehnicile medicale.

În acest scop, el a făcut parte din grupuri restrânse de practicieni care au făcut cercetări în Tibet și Filipine.

Conferința va fi compusă din două părți:

Prima parte:

Legătura dintre partea spirituală a vieții și starea noastră de sănătate
Dr. Răchitan ne va ghida din propria experiență într-o călătorie în lumea spirituală și ne va explica cum aceasta ne influențează starea de zi cu zi și nu numai.

A doua parte:
Întrebările din public

Participantii vor putea sa adreseze intrebari, să intre în contact direct cu domnul doctor și să primeasca răspunsuri .

Locatie: Cluj-Napoca
Data: 2 mai 2019
Ora : 18:00
Locatia:Scoala Populara de Arte”Tudor Jarda”
Str. Fabricii de Zahar, nr.51
INTRAREA LIBERA
Locuri limitate.
Înscrierile se fac prin completarea link-ului: https://docs.google.com/forms/d/15E-ORWA6_S2RHWlyuJsexcgX1icoEFX4DTIG3bFrWT8/edit
Sau prin e-mail:ancutaioanar@gmail.com

Va rugam sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte pentru a putea inregistra participantii si a putea incepe conferinta la ora 18:00.

Dr. Cristian RĂCHIŢAN

 

Doctor naturopat român stabilit de peste 30 de ani la New York , considerat în ,, Top 5 cei mai buni diagnosticieni din lume’’, apreciat în lumea  înaltei societăți americane și a elitei sportive mondiale.

 

,, Sunt întâi de toate român, deşi sunt un om internaţional, călătoresc foarte mult prin întreaga lume pentru a ţine conferinţe despre cauzele bolilor. Cu toate acestea am rămas în suflet cu peticuţul de pământ, numit România. Am cunoscut marii actori ai lumii, ca pacienţi, dar îi pastrez in suflet pe Amza Pelea, Anda Călugăreanu și îi îndrăgesc pe Horațiu Mălăele și Dan Puric, etc.  Acest punct de lume este egalabil şi comparabil, prin valorile sale, cu Eminescu, Enescu, Brâncuşi. Niciodată n-am încetat să mă uit înapoi, în România”.

Filosofia sa medicală, dobândită în anii de studii și călătorii științifice prin întreaga lume se bazează  la nivel conceptual pe existența  unui ,, plan al vietii’’, care este în acord cu  un  destin guvernat de semnul onestității sau în dezacord cu îmbolnăvirea, generată de disconfortul minții și  conflictele interioare.
 ,,Modul nostru de gândire ne îndepărtează de acel plan al vieţii, nimic nu este întămplător, aşa apar cauzele bolilor Noi suntem îmbolnăvitorii noştri şi tot noi putem fi vindecătorii’’.

După ce a studiat semiologia bolilor, a căutat să înțeleagă abordarea holisticặ a pacientului combinând conceptele științei medicale convenționale cu cele ale medicinei tradiționale.

,,Din punctul meu de vedere, nu există medicină alternativă, ci doar terapii complementare holistice. Facem totul și folosim orice fel de modalitate pentru a realiza vindecarea cauzei îmbolnăvirii. Pentru mine pacientul este un subiect, nu un obiect’’.

A identificat  explicația cauzalặ  pentru  maladii considerate incurabile, cu etiologie necunoascutặ ( migrene cronice, boala Alzheimer, scleroza multiplă, etc.) și le-a tratat  prin tehnici inovatoare, unice în lume,  perfecționate în timp- atât  la  pacienți celebri  cât și la bolnavi anonimi.

,,Eu cred că, in afara infecțiilor virale, bacteriene sau parazitare, cele mai multe boli sunt cauzate de sau în legătură cu tulburări în structura organismului. Desigur,  la acestea se adaugặ stresul, care apare ca urmare a conflictului dintre viaţa noastrặ materialặ și conștiința spirituală. Cât despre medicamente, sunt un tratament respectabil, dar menirea lor este doar temporară. Timp în care, cercetăm sursa bolii, adresându-ne acesteia.“ arata dr Cristian RĂCHIŢAN

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: