Haine în valoare de peste 80.000 de euro confiscate de polițiștii clujeni

April 24, 2019
450 Views

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, în urma unor percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

De asemenea, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de circa 80.000 de euro și bani.

 

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului  de Investigare a Criminalității Economice au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca și în Florești, pentru documentarea activității infracționale a cinci persoane.

Conform probatoriului administrat, în perioada 2018 – 2019, cei în cauză ar fi comercializat diferite tipuri de produse contrafăcute pe raza județului Cluj.

 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate bunuri în valoare de peste 80.000 de euro (produse cosmetice, textile, băuturi alcoolice), precum și 770 de euro și peste 32.000 de lei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și contrabandă, faptă prevăzută de art. 270, alin.3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

Totodată, în urma probatoriului administrat, față de o persoană s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.

Leave A Comment

%d bloggers like this: