Caravana Gaudeamus Radio România, editia a XX-a, 17-21 aprilie, P-ta Unirii

April 18, 2019
458 Views

Timp de cinci zile, între 17 și 21 aprilie, Piața Unirii găzduiește ediția clujeană cu numărul 20 a Târgului Gaudeamus Radio România, unul dintre cele mai longevive și mai îndrăgite evenimente dedicate cărții, din țara noastră. Inițiat și organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, evenimentul reprezintă capul de afiș al calendarului cultural clujean de aproape două decenii și se derulează în 2019 sub semnul Anului Cărții în România.

Preşedintele de onoare al ediţiei este prof. univ. dr. Gabriela Lungu, traducătoare, eseistă, doctor în filologie și cadru universitar la Facultatea de Litere a Universității Babeș – Bolyai din Cluj-Napoca.

Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică între orele 10.00 şi 16.00; accesul este liber, atât pentru pasionaţi, cât şi pentru cei care vor intra doar din curiozitate.

Peste 80 de expozanti si 70 de standuri, 800 mp. de standuri, peste 80 de evenimente adresate unui public variat ca si domenii de interes si varsta.

Pentru detalii suplimentare privind Târgul GAUDEAMUS Radio România, ediția Cluj-Napoca 2019, vă rugăm să accesaţi website-ul www.gaudeamus.ro

Participanti, program evenimente

Leave A Comment

%d bloggers like this: