Primaria Cluj a achizitionat toalete automate pentru persoanele cu dizabilități racordabile la utilități(apă, canalizare și energie electrică).

April 9, 2019
726 Views

Municipiul Cluj-Napoca a achiziționat în cadrul proiectului de bugetare participativă “Toalete pentru toți” toalete automate pentru persoanele cu dizabilități racordabile la utilități(apă, canalizare și energie electrică).
Contractul de furnizare prevede achiziția și montarea a 4 toalete automate în municipiul Cluj-Napoca.
Toaletele sunt complet automatizate și sunt prevăzute cu sistem de spalare care asigură autocurățarea acesteia dupa fiecare utilizare, nefiind necesară prezența de personal auxiliar.
Garanția toaletei este 2 ani de la data punerii în funcțiune, perioadă în care furnizorul va asigura funcționarea, întreținerea, igienizarea și consumabilele.
De asemenea, toaleta dispune de un sistem automat de taxare cu monede de 50 bani, iar tariful pentru o utilizare este 0,5 lei.
Până în prezent au fost date în funcțiune două toalete automate pentru persoanele cu dizabilități racordate la utilități, prima în Baza Sportivă Gheorgheni și a doua în parcul de pe B-dul. 1 Decembrie 1918.
Pentru celelalte două toaletele automate se lucrează la documentațiile tehnice în vederea obținerii autorizației de construire. Astfel o toaletă va fi amplasată în Parcul central « Simion Bărnuțiu » (zona aparatelor de fitness), iar ultima pe platoul de la Sala Sporturilor « Horia Demian ».

Leave A Comment

%d bloggers like this: