Buda: Hoție, numele tău e PSD! După ce Dragnea a furat de la copii, a transformat hoția în politică de partid!

April 3, 2019
345 Views

Liviu Dragnea instituie ca politică de partid ceea ce știe mai bine: să fure. Dragnea și ai lui duc furăciunea la niveluri greu de imaginat de către cetățenii acestei țări, cetățeni ai Uniunii Europene. Într-un asalt continuu asupra normalității, PSD-ul lui Dragnea confiscă fără jenă instituții ale statului, confiscă drumul democratic al țării noastre, confiscă viitorul european al copiilor noștri. Nu există nimic sfânt pentru ei, atâta timp cât cred că prin acțiunile lor se salvează de la coșmarul oricărui corupt: pușcăria. În disperarea lor colectivă, infractorii condamnați penal de către justiția din România se agață cu dinții de orice șansă de salvare. De data aceasta folosesc alegerile pentru Parlamentul European să transmită mesaje anti-europene și să ne arunce la periferia lumii civilizate, să ne aducă ca țară în trena politicii moscovite. Mincinoși patologic, mimează europenismul și fac ceea ce știu cel mai bine: să fure. Acum, fură munca europarlamentarilor români care apără drepturile românilor în Europa, fură munca instituțiilor europene pe care le neagă în mesajele publice din țară și își asumă rezultate fantasmagorice.

La Bruxelles, acolo unde se dă ora exactă pentru peste 500 de milioane de cetățeni europeni, PSD este egal cu zero. Forța motrice a Uniunii Europene este Partidul Popular European din care am onoarea de a face parte, ca reprezentant al partidului meu, PNL, ca reprezentant al României în primul rând. Instituțiile europene care creează legislația care se pune în aplicare și în țara noastră, pentru a oferi un trai mai bun și egal tuturor cetățenilor europeni, este decisă de Partidul Popular European prin majoritatea pe care o deține în Parlamentul European și prin Comisia Europeană. Să vii să spui că tu, ca PSD, ai reușit să impui Europei protejarea drepturilor consumatorilor prin aplicarea de standarde egale la produse indiferent de țara în care se comercializează produsul, nu e doar de râsul curcilor, ci e o hoție atât de mare încât se vede de la Moscova. Colegii mei din grupul PPE au negociat la sânge aceste standarde, care recent sunt puse în aplicare de Comisia Europeană al cărui președinte este un reprezentant al PPE, domnul Jean-Claude Juncker. Eu, personal, am avut nenumărate intervenții și negocieri cu privire la această problemă pe care au semnalat-o cetățenii din România și din statele vecine. Nu am văzut nici picior de pesedist care să se lupte pentru interesul cetățenilor în comisiile de specialitate. Și nici colegii socialiști din alte state europene nu reușesc să identifice europarlamentari pesediști care să fi pus umărul la legislații importante. PSD face și la Bruxelles ce face și acasă: ne trimit oameni incompetenți, lipsiți de minimă cultură politică și instituțională, oameni cu care și colegii lor socialiști din Europa se rușinează. PSD are tot atâta forță în Uniunea Europeană cât are Liviu Dragnea în Ardeal, adică aproape 0. În schimb, reușesc de minune să ne facă de rușine prin orice ieșire cu oamenii lor în capitala Europei. Să ne amintim doar de gafele doamnei Dăncilă, de eroica luptă a doamnei Grapini împotriva desemnării doamnei Kovesi ca procuror european și care s-a dedat până la a fenta la numărătoarea voturilor, să ne amintim de pozițiile din ce în ce mai vehemente ale socialiștilor europeni care cer excluderea PSD din familia lor politică. Să ne amintim că domnul Dragnea, păpușarul guvernului PSD-ALDE, a oripilat toate instituțiile europene pentru că și-a băgat adânc mâna în fondurile acordate României de la Bruxelles. Să ne amintim că toată această rușine exportată la Bruxelles pornește de la gruparea de la Alexandria, iar românii plătesc și vor plăti de acum înainte incompetența, minciunile și furturile ridicate la rang de politică de stat de către acest guvern dezastruos pentru România.

România este asediată pe toate palierele statului de drept. România este falimentată metodic. România își pierde cetățenii alungați de către o putere coruptă care încearcă să le închidă gura cu gaze și bătăi. România își plânge morții de pe drumurile aglomerate, din spitalele unde infecțiile nosocomiale sunt o adevărată plagă. România își privește sufletul schimonosit de un sistem de educație care scoate pe bandă rulantă analfabeți funcționali. România nici nu mai poate face haz de necaz în fața unor specimene de balamuc pe care i le bagă pe gât puterea distructivă a PSD ca să conducă domenii vitale pentru ea: agricultura, economia, armata.

Singura noastră șansă, ca țară, este să scăpăm odată pentru totdeauna de pelagra care ne sufocă. #StopPSD! Ajunge cu hoția, ajunge cu minciuna, ajunge cu sultanatul lui Dragnea. E timpul României! Fără corupți, fără hoți la butoanele deciziei guvernamentale. Fără rușinea de a fi reprezentanți la Bruxelles de pesediști făcuți după chipul și asemănarea lui Dragnea, a spus eurodeputatul PNL, Daniel Buda.

Leave A Comment

%d bloggers like this: