Emil Boc, in cadrul Summitului liderilor regionali și locali ai #PPE  “Investiția în educație este singura investiție care nu generează faliment!”

March 16, 2019
571 Views

 

Preaent la Summit ,Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca: a spus :“Investiția în educație este singura investiție care nu generează faliment!”

În cadrul Summitului liderilor regionali și locali ai #PPE care se desfășoară la București, a avut loc o dezbatere referitoare la îmbunătăţirea calităţii vieţii la nivelul comunităţilor locale, la care au participat domnul Olgierd Geblewicz (preşedinte al regiunii Westpomerania, Polonia), doamna Daniela Cîmpean (preşedinte al CJ Sibiu), domnul Emil Boc (primarul municipiului Cluj-Napoca) și doamna Jelena Drenjanin (reprezentant al regiunii Stockholm).
Exemplele de investiții de succes cu ajutorul fondurilor europene se regăsesc în orice colț al Uniunii Europene iar în România, aceastea sunt sinonime cu administrațiile liberale, fie locale, fie județene. Educația, cultura, turismul, inovarea, sunt doar câteva domenii în care fondurile europene au contribuit decisiv la alinierea unor orașe din România la nivelul orașelor dezvoltate din Vestul Europei.
România este obligată să își continue parcursul european astfel încât cetățenii să găsească bunăstare și prosperitate la ei acasă. Iar #PNL este singurul partid care, alături de marea familie a #PPE, poate asigura acest parcurs pentru România.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: