Ludovic Orban – PNL e pe primul loc la europarlamentare

March 14, 2019
497 Views

Potrivit datelor prezentate de liderul liberal, intenția de vot este următoarea: PNL, 27,9%, PSD, 24,6%, Alianța USR-PLUS, 16%, ALDE, 11,8%, Pro România, 6-7%.

Discursul motivațional al lui Ludovic Orban și cifrele nesperat de mari au produs efecte opuse: unii liberali au sărit în sus de bucurie, alții consideră că liderul încearcă să-i îmbete cu apă rece.

„Partidul Național Liberal este forța politică, de fapt, singura forță politică care se bucură de respect, de apreciere la nivel european, care are capacitatea de a influența deciziile la nivel european în favoarea României. Am văzut toți ce a însemnat implicarea Partidului Național Liberal în susținerea candidatului român la funcția de procuror-șef european și rezultatele remarcabile pe care le-am obținut ca urmare a demersurilor serioase pe care le-am făcut la nivel european”, a declarat Orban.

În ședința BEX de joi se va stabili prima jumătate a listei pentru alegerile europarlamentare. Ei vor fi prezentați sâmbătă la Summit-ul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European, care are loc la București. La reuniune vor lua parte peste 150 de primari și lideri regionali din spațiul european, precum și aproximativ 3000 de aleși locali din România. Va fi prezent președintele Klaus Iohannis și lideri populari europeni în frunte cu candidatul PPE pentru poziția de președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber.

Lista va fi deschisă de Rareș Bogdan. Urmează Siegried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Daniel Buda, Dan Motreanu, Cristian Bușoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu.

Leave A Comment

%d bloggers like this: