Judecătorii Tribunalului Cluj suspendă activitatea o oră pe zi, începând cu 4 martie

March 1, 2019
440 Views

Judecătorii Tribunalului Cluj au decis, vineri, suspendarea totală a activităţii, zilnic, timp de o oră, începând cu 4 martie, şi purtatea de banderole albe, în semn de protest faţă de OUG nr. 7

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Tribunalul Cluj, magistraţii clujeni au suspendat activitatea din 25 februarie până în 1 martie, ocupându-se doar de cauzele urgente, apoi reiau activitatea de judecată, însă timp de o oră aceasta va fi suspendată.

„Prin Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Cluj de vineri s-a decis continuarea protestului magistraţilor acestei instanţe faţă de OUG nr. 7/ 2019. Începând cu data de 4 martie, forma de protest adoptată este aceea a suspendării totale a activităţii în intervalul orar 10-11 şi purtarea de banderole albe. Înţelegem să reluăm activitatea de judecată din respect pentru justiţiabili, care la rândul lor au înţeles situaţia noastră şi au respectat decizia de suspendare a activităţii în intervalul 25 februarie – 1 martie”, se arată în comunicat.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj şi de la Judecătoria Cluj-Napoca, alături de procurori de la parchetele de pe lângă cele două instanţe, vor protesta, din nou, vineri, de la ora 12, în faţa Palatului Administrativ faţă de OUG nr. 7/ 2019.

Leave A Comment

%d bloggers like this: