Cehia – România 2-3 Fed Cup | România s-a calificat în semifinalele Grupei Mondiale de Fed Cup pentru prima oară după 46 de an. Fetele cu inima mare si “Boc cu toba mare – sufletul galeriei ” au facut sa planga natia romaneasca

February 11, 2019
785 Views

Cehia – România 2-3 Fed Cup |

 România a învins Cehia, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 3-2, la Ostrava, după victoria dramatică a perechii Irina Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, scor 6-7 (2), 6-4, 6-4.

Romania s-a calificat in  semifinalelel Grupei Mondiale de Fed Cup pentru  prima oară după 46 de an

”Au scris istorie! România a bătut campioana Cehia, cu 3-2 și a ajuns în semifinale pentru prima oară”, au scris cei de la Fed Cup pe contul oficial de Twitter.

  Begu si Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei Romaniei impotriva Cehiei!! 3:2!!Romania a invins Campioana Mondiala, acasa, la Ostrava!

Felicitari minunatelor fete din echipa Nationala a Romaniei pentru aceasta victorie de exceptie !! Bravooo Simona, Mihaela, Irina, Monica si Ana!!
Au fost  momente superbe la Ostrava, a fost un meci atat de greu, dar victoria este atat de frumoasa!! Felicitari si sutelor de romani din tribuna care au sustinut frenetic Nationala Romaniei!!Felicitari Galeriei si lui Emil Boc , seful galeriei .

Fetele cu inima mare si “Boc cu toba mare – sufletul galeriei ” au făcut să plângă natia româneasca

”Nu mai pot, ma doare bratul asta. Am rani la degete, mi-au pus leucoplast, dar ce conteaza daca am castigat. Noi am crezut in Romania din primul moment, dar nu ne asteptam sa fie asa greu. Dar de aceea victoria este si mai frumoasa. Nu se putea un meci mai lung si mai greu decat acesta. Franta, venim. Franta, venim. Fetele au nevoie de toti romanii minunati care au fost aici, dar si cei de acasa care le-au sustinut din fata televizorului”, a spus Emil Boc

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: