Primar Emil Boc – De azi se poate face plata online pentru abonamentele de parcare pentru zona 2.

February 6, 2019
1,083 Views

Nouă procedură digitală disponibiă la Cluj-Napoca: plata online pentru abonamentele de parcare pentru zona 2

Începând de astăzi, Primăria municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor o nouă procedură online, care permite plata abonamentelor de parcare din zona 2.

Noua procedură este disponibilă pe site-ul primăriei, www.primariaclujnapoca.ro, în meniul Administrație, secțiunea Servicii Online / parcări abonamente zona 2.

Persoanele care optează pentru realizarea online a abonamentului de parcare pentru zona 2 trebuie să completeze toate câmpurile solicitate și să bifeze câmpul prin care iau la cunoștiință faptul că pentru mașinile înmatriculate pe persoană juridică abonamentul trebuie încheiat obligatoriu pe persoană juridică. În caz contrar, abonamentul va fi anulat.

Prețul unui abonament de parcare pentru zona 2 este de 100 de lei pe lună pentru persoane fizice și 140 de lei pe lună pentru persoane juridice. După confirmarea plății, solicitantul va primi pe e-mail abonamentul și factura.

Abonamentul devine valabil din ziua următoare finalizării procedurii online. Pentru înlesnirea procesului de verificare realizat de poliția locală, la finalizarea procedurii va fi generat un cod QR ce trebuie afișat în parbrizul autovehiculului. De asemenea poliția locală poate să facă procedura de verificare și după numărul de înmatriculare a mașinii, pentru a vedea dacă pentru autoturism a fost încheiat abonament de parcare.

În prezent, Primăria Cluj-Napoca are peste 73 de aplicații și proceduri digitale, pe lângă Antonia, primul funcționar public virtual din România, care procesează momentan 90 de cereri de la cetățeni, non-stop.

Leave A Comment

%d bloggers like this: