Mircea Badea facut KO in 5 secunde ( video)

February 2, 2019
1,214 Views

Mircea Badea facut KO in 5 secunde ( video)

Mircea Badea a rezistat doar câteva secunde în meciul împotriva lui Teodor Tedi Constantin, motociclistul care l-a mai învins și în urmă cu aproape cinci ani.

Prezentatorul TV a fost făcut knock-out în doar câteva secunde. UPDATE ora 18:00. La câteva ore de când a fost învins în ring de Teodor Tedi Constantin, Mircea Badea a reacționat pe Facebook:

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00. P.S.: Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după” Confruntarea a avut loc, sâmbătă, într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața motociclistului. Prezentatorul TV a evitat lovitura pe care Teodor Tedi Constantin a vrut să i-o aplice. Motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut knock-out pe Mircea Badea cu doar două lovituri. Mircea Badea a căzut la pământ și a fost nevoie de intervenția arbitrului și a echipei medicale. Teodor Tedi Constantin a publicat un mesaj pe Facebook în care a lăsat de înțeles că i-a oferit lui Mircea Badea posibilitatea de a-și lua revanșa. „Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: