Daniel Buda: Guvernarea PSD-ALDE îți răpește până și dreptul de a vorbi, dacă nu ai aceeași culoare politică!

February 1, 2019
347 Views

Ceea ce s-a întamplat astăzi într-o instituție publică a statului român, finanțată din bani publici, unde celor doi fermieri, Dan Petrescu din Argeș și Gheorghe Dănulețiu (Ghiță Ciobanul de la Sibiu), le-a fost răpită posibilitatea de a participa și asista la discuții de interes public frizează nu doar ridicolul, ci și absurdul. Indiferent de simpatia sau antipatia pe care o porți unor oameni din diverse motive, indiferent dacă esti de acord sau nu cu ei, câtă vreme îmbraci haina statului, esti obligat să le asculți părerea. Poți să nu ții seama de opiniile lor în deciziile pe care le vei lua, dar asta nu îți dă dreptul să îi scoți afară de la discuții. Acest lucru cu atât mai mult cu cât erau reprezentanții Federatiei Pro Agro, o federația care este preocupată de nevoile cu care se confruntă membrii săi din cele 16 organizații! Federația, de altfel, i-a și împuternicit în scris pe cei doi fermieri să participe la ședința Agenției Naționale de Zootehnie, a spus eurodeputatul Daniel Buda.

Acesta a mai precizat că: Este trist că în guvernarea PSD-ALDE, trioul Dăncilă-Dragnea-Tăriceanu pune pumnul în gură celor care își permit să nu fie de acord cu ei. Cei doi fermieri sunt cunoscuți ca fiind critici a unor mecanisme care funcționează într-un anumit segment al zootehniei. Indiferent dacă ei au sau nu au dreptate, în mod cert au dreptul să fie ascultați, iar tu, funcționar public mărunt și nenorocit, plătit cu bani grei, cu zeci de mii de lei, ai obligația să îl asculți pe cel din fața ta și să îți notezi! Poate ți se luminează mintea încețoșată, de aerul îmbâcsit al biroului în care stai, rupt de realitățile de afara. Realități în care tu nu ai rezista nici 5 minute. Frig, ploaie, vânt sau arșită! Brânza sau carnea pe care o mănânci în fiecare zi este produsă de cei pe care ar trebui sa ai minimul bun simț să-i asculți!
Le solicit public Ministrului Petre Daea și reprezentantilor Agenției Naționale de Zootehnie să lămurească circumstanțele acestui incident regretabil specific țărilor bananiere!

Leave A Comment

%d bloggers like this: