Mai multe proiecte de schimbare a Consiliilor de Administrație din subordinea CJ Cluj, respinse în urma neînțelegerilor din alianța politică la conducere

January 31, 2019
393 Views

În actualul mandat alianța politică de la conducere, formată din PNL și UDMR, a reușit să promoveze proiectele în interesul dezvoltării județului. În ședința Consiliului Județean Cluj desfășurată astăzi lucrurile s-au schimbat, proiecte vizând schimbarea Consiliilor de Administrație de la instituții aflate sub coordonarea CJ fiind respinse încă din comisia de specialitate.

Vocea care s-a opus vehement schimbărilor la societatea Univers T, a fost consilierul județean liberal Viorel Secară din Comisia de patrimoniu, formată din doi consilieri PNL, unul de la UDMR, respectiv doi membri PSD. El a menționat că propunerile respective de persoane nu au fost discutate cu dânsul.

Vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mânzat, a explicat că numele au fost selecționate de către un expert independent.

În privința Consiliului de Administrație de la Aeroportul Internațional Cluj, liberalii și UDMR-iștii nu au reușit să întrunească în comisia de specialitate cvorumul necesar pentru înlocuirea membrilor actuali – Popa Irimie, Konnert Agne, Pop Ioan și Federiga Viorel cu Petre Alina Mirela – reprezentantul Ministerului Finanțelor Publice; Perșu Daniel, reprezentantul Consiliului Județean Cluj și Lăpușan Mihai Răzvan.

Mandatul administratorilor provizorii era stabilit pe o perioadă de 4 luni de la data semnării contractului de mandat.

Leave A Comment

%d bloggers like this: