Ziarul Vocea Clujului il face PRAF pe Liviu ALEXA . Sindrom Bleuler, posibilă decompensare a lui Alexa Doralin, după alcool combinat cu Zonar ? Articol din Vocea Clujului.

January 30, 2019
1,293 Views

“Sindrom Bleuler, posibilă decompensare a lui Alexa Doralin, după alcool combinat cu Zonar ?

De ce își permite să scuipe  Doralin Alexa ?

Panarama jurnalistică cu iz de cârnat slinos de Bistrița s-a ghiftuit probabil de Bobotează cu ce rezonează, iar după sărbători s-a gândit probabil că e păcat să borască tot ceea ce a investit in burdihanul propriu, ca atare probabil omul a trecut la o cură de detoxifiere Zonar îmbunătățit cu palincă. Cură care probabil l-a deraiat atât de tare, încât a început să numere în momentele de insomnie, ouăle inroșite și încondeiate plus vizualizările competitorilor care nu s-au alăptat de la sânul primitor al unor sinteze de politică roșie.

Doralin Alexa, cum era strigat prin Bistrița, nu s-a gândit că halitul compulsiv îl păzea de diareea verbală acută, efect secundar, advers și pervers al regimului de curățire.

Doralin a avut o mamă integrată în societatea dinainte de 89, când  făcea traduceri din maghiară în română pentru Securitatea lui Iulian Vlad și Nicolae Ceaușescu. A avut un model de dezvoltare pe care personalitatea sa accentuată nu l-a lăsat să îl urmeze.

Ce spunea Doralin după o cură mai veche cu Zonar :

„Ultimele analize facute inainte de cura mea cu Zonar nu erau dezastruoase, ci GROAZNICE. Atat de groaznice ca mi-e si rusine sa va zic niste cifre. Vineri, mi-am facut o tura noua de analize si va zic sincer ca speram la ameliorari semnificative. Dar au iesit PERFECTE. Am toti indicii normali. Dupa ani de zile de colesterol cat Himalaya sau de trigliceride cu toptanul, dupa 24 de zile de Zonar sunt recunoascator lui Dumnezeu ca am revenit la normal si ca am ajuns in 3 luni de la 132 la 115 kilograme.”

De unde mai are bani Doralin  ?

Newsweek ne arată : Liviu Alexa, deținător al Ziar de Cluj și al NCN TV a primit 431.000 de lei prin Pagina Ciudatului SRL. Cică Presa bună… de ce ?

 

De ce această disociere a personalității ?

Fostul vicepremier PSD, Ioan Rus, fostul ministru PSD al Informatiilor Publice, Vasile Dancu, si Arpad Paszkany, fost membru PNTCD si unul dintre sustinatorii PD-L, care detinea clubul de fotbal CFR Cluj, au cumparat un trust de presa. Moment în care Ioan Rus era el lider maximo pentru Alexa Doralin, care era mare patron.

Acum, Ioan Rus, iesit din trustul de presă are cap pătrat,spune Alexa.

„Se pare că, azi dimineaţă, când s-a trezit şi s-a uitat în oglindă, domnul Rus a observat că are un cap pătrat. Practic, i s-a pătrăţit capul. El era cubic de fapt, dar, din locul din care domnul Ioan Rus privea, capul părea pătrat. ” Halucinații, coane, sau esti subtil ca un elefant intrat pe neasteptate în vechiul Iris ?

Deși se poza de zor cu Emil Boc, acum nu știe cum să îl mai spurce, deși Boc a venit la celebra sală de gimnastică.

Ambivalenţa corespunde, tot potrivit lui Bleuler, „dislocării facultăţilor sensibile” care participă la viaţa afectivă şi sentimentală. De fapt, ea se manifestă în cele trei registre ale sentimentelor, voliţiei şi inteligenţei Este tendinţa de a privi, în aceeaşi clipă, diversele motivații şi acţiuni psihice sub dublul lor aspect, negativ şi pozitiv.Adevărată fragmentare a afectivităţii, ambivalenţa apare în cuvintele lui, în actele şi impulsurile sale şi în expresia ambiguă a sentimentelor lui.

 În timp ce se ceartă, par să aibă mai multe personalități. Iată un simptom clar al  la care trebuie să fii atent: în timpul discuției aprinse, el va avea schimbări bruște de comportament. Va fi foarte dur, apoi mieros, violent în vorbire, copilăros etc. Dacă începi să îi detectezi tacticile, va încerca să te „îmbuneze” cu vorbe dulci și va încerca să te flateze. Dacă nu funcționează, brusc va începe să te jignească. Aceste lucruri se întâmplă pentru că omul  ar face orice ca să te manipuleze și să te facă să cedezi, apelând la șantaj emoțional și alte tertipuri, în loc să folosească logica și argumentarea.

Candidat la Primăria Cluj-Napoca, acesta obtine 2-3 %, jenibil. 

Ambivalenta în raporturile cu Daniel Metz, Aurelia Cristea, sunt o parte din ceea ce reprezintă acest pseudojurnalist al timpurilor noastre.

Afacerile lui Doralin sau

Liviu Alexa, rahatul, Albă-ca-Zăpada şi falimentul de 2 milioane euro al Imagistica/Plasticons

Dar, să recapitulăm întâi: pe reţeta Ioan Bene-Construdava, firma cu ştaif lui Liviu Alexa, Imagistica, s-a transformat subit în anonima pseudoproducător de plasticuri, Plasticons, cu acelaşi sediu şi acelaşi acţionariat. A lăsat în urmă puzderie de datorii (în jur de 2 milioane de euro) către terţi precum DGFP Cluj, ITM Cluj, Municipiul Cluj Napoca, Unicredit Tiriac Bank, Garamond Tipografie, Electrica Furnizare, Siel Invest, Cesiro SRL, Romdevon leasing sau Compania de Apă Someş. Dincolo de acestea, administratorul special al metamorfozatei Imagistica, devenită Plasticons a intrat şi în sfera penalului, refuzând să predea actele contabile către lichidatorul juridic.
De asemenea, Imagistica nu s-a sfiit să lase datorii totale către bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale şi bugetul asigurărilor de sănătate de peste 2,5 milioane lei. Cel mai surprinzător este că Imagistica, cu Liviu Alexa asociat şi administrator, cu luptătorul pentru dreptate şi corectitudine nu plătise nici măcar CONTRIBUŢIILE INDIVIDUALE REŢINUTE DEJA DE LA  SALARIAŢI. Adică stopaj la sursă, adică  încălcarea Legii nr. 241 privind evaziunea fiscală.

Şi, cum spuneam, cititorii noştri ne-au atras însă atenţia asupra unui aspect care le întrece pe toate. Plasticons cu Liviu Alexa asociat şi administrator a vrut să tundă un teren, probabil gajat la Unicredit Tiriac Bank. Adică să îl vândă pentru ca creditorii să nu mai aibă ce să execute pe Plasticons! Iar acum administratorul judecătoresc cere anularea tranzacţiei pentru ca puzderia de creditori să aibă din ce să îşi primească înapoi banii datoraţi către ei de firma lui Alexa. Cum firma lui Alexa chiar a vândut terenul, cu un contract notarial, rămâne întrebarea unde s-au scurs banii?! Totul în mai 2012, cu doar câteva luni înainte de a intra în insolvenţă (august 2012) şi de a-şi schimba numele din Imagistica în Plasticons (iunie2012). Doar că administratorul judiciar s-a sesizat de acest lucru, iar procesul este pe rol, cu Unicredit Tiriac Bank (care ne miră că nu a depus plângere penală pentru înşelăciune) intervenient.

În Dosarul 1435/1285/2012 Tribunalul Specializat Cluj, privind insolvenţa Plasticons, fosta Imagistica, (Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr 6958 din 2014) citim: “In ceea ce priveste actiunea in anulare inregistrata pe rolul Tribunalului Specializat Cluj sub nr. 1435/1285/2012/a6 impotriva KRIOVAL SRL, cu sediul in Cluj Napoca, str. Teodor Mihali, nr. 37, jud. Cluj, J12/1547/2003, CUI – RO 15500551, reprezentata prin administrator Bob Dorin George, privind anularea contractului de vanzare-cumparare autentificat sub nr. 734/08.05.2012 de catre BNP Asociati S.V. Budusan, avand ca obiect imobilul teren intravilan arabil in suprafata de 4.600 mp situat in Cluj Napoca, str. Frunzisului, f.n.  arabil Rotatia III , inscris in CF 270525 Cluj Napoca (cf vechi 149125 Cluj Napoca), nr. cadastral 270525 (nr. cad. vechi 22113/2), aceasta are termen pe data de 12.05.2014”.

Iar portalul Instanţelor judecătoreşti, Tribunalul Comercial Cluj lămureşte pe deplin situaţia

Nr. unic (nr. format vechi) : 1435/1285/2012/a6
Data inregistrarii 30.12.2013
Data ultimei modificari: 11.07.2014
Sectie: Comercial
Materie: Faliment
Obiect: acţiune în anulare 1435/1285/2012/a6 act.in anulare dep.de CII RADULESCU ADRIANA
Stadiu procesual: Fond
CII RADULESCU ADRIANA DOINA Reclamant
SC PLASTICONS CONINSTANT SRL PRIN ADMINISTRATOR SPECIAL ALEXA LIVIU Pârât
SC STUDIUM GREEN SRL (FOSTA KRIOVAL SRL) Pârât
UNICREDIT TIRIAC BANK SA Intervenient în numele altei persoane
CONSTANTEA TUDOR NICOLAE Intervenient în numele altei persoane

Şedinţe

13.10.2014
Ora estimata: 11:00
Complet: Complet Falimente 12
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Se va duce oare acest Dosar spre înşelăciune sau spre evaziune fiscală?! Iar dacă soluţia va fi una favorabilă reclamantului, cum se va disculpa notarul public de la BNP Asociati S.V. Budusan ?!

Cum să vinzi un teren cu o bancă comercială interes pe teren (probabil gajată la bancă!) cu câteva luni înainte de a intra în insolvenţă, pentru ca să nu mai ai bunuri pe firmă care să fie executate în vederea acoperirii creanţelor datorate către creditori?! Ca să nu mai spunem cum de notarul a parafat un asemenea act?! Şi culmea, terenul a fost vândut către o firmă care, precum Imagistica, şi-a schimbat numele! Curat murdar, Coane Alexa, mai ales acum, când împarţi pseudodreptatea, pseudocinstea, pseudocorectitudinea şi pseudoonoarea.

Orice pădure îşi are uscăciunile ei. Numai că, spre deosebire de uscăciunile societăţii, copacii deveniţi uscăciuni nu sunt şi farisei. Liviu Alexa este un blogger-patron-deontolog (toate la ziardecluj) – candidat-PRist de Benă, ptiu drace, de Bene, toate în timp ce cochetează cu politica. El cu partidele-da, partidele cu el, Doamne Fereşte! La fel de Doamne Fereşte e ce iese de sub buricul degetelor sale când gâdilă tastatura. Robin Hood era un amărât purice faţă de justiţiarul blogger-ziarist-patron-deontolog-candidat. Atât de justiţiar de ai crede că e mai alb ca Albă ca Zăpada şi mai curat ca scutecele plin de rahat de bebe şi spălat cu Ariel. Bineînţeles, îndemnul “Cine e fără de păcat să ridice primul piatra şi să arunce!” nu se aplică la presă, dar, dacă e să îl cităm pe senatorul Alin Tişe, blogger-ul patron deontolog, deţine doar un blog care se ocupă de şantaj.

Până la urmă nu fă nici măcar ce zice Alexa, ce să mai spunem de ce face Alexa.

Epilog :
Patronii de presă clujeni Vasile Dâncu şi Liviu Alexa se numără printre persoanele finanţate mascat de către Liviu Dragnea, arată newsweek.ro în ediţia online de vineri 28 decembrie, semnat de Octavia Constantinescu, sub titlul Caracatiţa jurnaliştilor şi analiştilor plătiţi de PSD cu 10 milioane lei din bani publici.
Legat de Daniel Metz in proces cu Doralin :

Admite în parte cererea de emitere a ordonantei presedintiale formulata de de reclamanţii DANIEL METZ, şi NTT DATA ROMÂNIA SA, în contradictoriu cu pârâţii ALEXA LIVIU DORU ALIN, şi CALL MANIA SRL, şi în consecinţă: Obligă pârâţii să înlăture provizoriu de pe site-ul Ziar de Cluj (www.ziardecluj.ro) articolul ” Cu acordul lui Ioan Rus, afaceristul Daniel Metz l-a plătit pe Virgil Vulpea Ardelean ca să monitorizeze activitatea lui Liviu Alexa. Jurnalistul va depune plângere pentru hărţuire” până la soluţionarea litigiului de fond. Executorie. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare. Cererea si motivele de apel se vor depune la Judecatoria Cluj-Napoca. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 17.12.2018.

Legat de Anca Buzoianu :

„Magistraţii Curţii de Apel Cluj decis , că articolul scris de către calomniatorul şef al presei clujene Liviu Alexa, Anca Buzoianu a orchestrat de după perdelele laşităţii campania împotriva UMF, nu este fundamentat cu probe şi au dispus ştergerea acestuia de pe site-ul publicaţiei Ziar de Cluj şi amendarea autorului cu suma de 10 mii de lei, care vor fi achitaţi decanului Facultăţii de Medicină şi Farmacie a UMF.”

Cireașa de pe tort :

Judecătorii clujeni au respins marţi, 21 august, solicitarea patronului de presă Liviu Alexa, care a încercat să conteste executarea părţilor sociale pe care le deţinea la firmele care administrează afacerile sale din presă, Ziar de Cluj şi televiziunea NCN, de către acţionarii firmei Mind Magnet.

Reprezentanţii firmei Mind Magnet au câştigat procesul de calomnie şi au trecut la executarea cheltuielilor de judecată obţinute în instanţă, sechestrând părţile sociale ale lui Liviu Alexa, din firmele enumerate mai jos. Petentul mai are o cale de atac.

Judecătorul a constatat că Alexa a achitat datoria administratorilor Mind Magnet, astfel încât sechestrul a fost ridicat.

Alexa nu are proprietăţi pe numele său, deşi locuieşte în condiţii de invidiat, într-o vilă de lux închiriată, astfel încât numeroasele sale victime ale condeiului veninos nu îşi pot recupera daunele morale. Singura posibilitate n acest caz au fost părţile sociale ale firmelor sale.

Respinge ca rămasă fără obiect contestaţia la executare promovată împotriva Proceselor-Verbale de sechestrare a părţilor sociale deţinute de către debitorul contestator A.L.D.A. în cadrul societăţilor PAGINA CIUDATULUI SRL, CALL MANIA SRL şi ADSTER SRL, emise de Biroul Executorului Judecătoresc Stolnean Diana Maria, în dosarul execuţional nr. 300/2017, la data de 29.11.2017. Ia act că debitorul contestator şi-a rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare la Tribunalul Cluj.Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Cluj-Napoca.Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21.08.2018.

Si ultima pe azi, continuăm cât vrei tu, Liviule :

A fost recent exclus din clubul de baschet al CS Universitatea Cluj, după ce a pierdut un proces de calomnie cu directorul clubului, Ovidiu Vasu. Firmele sale care administrează publicaţia Ziar de Cluj şi televiziunea NCN sunt puse sub sechestru şi i s-a pus poprire pe venituri.

Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii OVIDIU VASU EMILIAN şi CLUBUL SPORTIV “UNIVERSITATEA” CLUJ-NAPOCA, în contradictoriu cu pârâţii CALL MANIA SRL, PAGINA CIUDATULUI SRL, LIVIU ALEXA DORU ALIN, …, LUNGU VICTOR EUGEN MIHAI, … şi în consecinţă: Constată încălcarea de către pârâţi a dreptului la propria imagine, reputaţie şi onoare, prin publicarea cu rea-credinţă a unor informaţii defăimătoare la adresa reclamanţilor. Obligă pârâţii să nu mai publice informaţii neadevărate, care aduc atingere onoarei, demnităţii, reputaţiei şi imaginii reclamanţilor. Obligă pârâţii în solidar să plătească reclamantului Vasu Ovidiu suma de 100.000 lei şi reclamantului Clubul Sportiv “Universitatea” Cluj-Napoca suma de 100.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţi împotriva pârâtului …. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. Apelul şi motivele de apel se depun la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 11.06.2018.

Pentru că Alexa nu a respectat decizia judecătorilor, Stănescu a intentat un nou proces toamna trecută, iar magistratul a decis în data de 31 ianuarie 2018, că jurnalistul e bun de plată.

Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul STĂNESCU SERGIU VLAD, în contradictoriu cu pârâtul ALEXA LIVIU DORU ALIN, Obligă pârâtul la plata către reclamanţi a sumei de 500 lei pe zi de întârziere, cu titlu de penalităţi, începând cu data de 22.09.2017 şi până la îndeplinirea efectivă a tuturor obligaţiilor stabilite în sarcina sa prin Decizia civilă nr. 1166/A/2016 pronunţată de Tribunalul Cluj în dosarul nr. 22142/211/2014 al Judecătoriei Cluj Napoca. Respinge ca neîntemeiată solicitarea reclamantului de obligare a pârâtului la plata penalităţilor pentru neexecutare în cuantum de 1000 lei pe zi de întârziere începând cu data de 18.08.2017. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 20 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 31.01.2018.

Alexa a pierdut şi cu Daniel Metz

Magistraţii Tribunalului Cluj au respins vineri cererea de ordonanţă preşedinţială, din partea controversatului afacerist politician Liviu Alexa, care cerea obligarea lui Daniel Metz, managerul firmei multinaţionale NTT DATA, la a se abţine în a-l critica public.

Anterior Alexa îi ceruse explicaţii magnatului pentru că şi-a permis să finanţeze un post de radio fără să-i ceară permisiunea, drept pentru care Metz a deconspirat imediat ameninţările în cadrul unei conferinţe de presă. Prima instanţă de judecată dispusese ştergerea preluărilor din presă, de pe pagina de sociaizare, de la conferinţa incriminată.

Minuta Tribunalului Cluj

Solutia pe scurt: Admite în parte apelul declarat de DANIEL METZ împotriva Ordonanţei preşedinţiale pronunţată în dosarul  Judecătoriei Cluj-Napoca, pe care o schimbă în parte şi, în consecinţă: Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată şi precizată de către reclamantul ALEXA LIVIU DORU ALIN în contradictoriu cu pârâtul DANIEL METZ. Ia act că părţile au arătat că vor solicita cheltuielile de judecată din apel pe cale separată. Decizia este definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 16.03.2018.

Alexa i-a cerut explicaţii toamna trecută lui Daniel Metz, pentru intrarea pe piaţa media, prin înscrierea la competiţia pentru o frecvenţă radio, la care aspira şi el. Imediat managerul NTT DATA a relatat presei episodul, într-o conferinţă publică, declarând că nu înţelege să cedeze ameninţărilor.

În mod paradoxal, după ce a consumat importante fonduri pentru trustul său de presă, provenite dinspre Daniel Metz, tot Alexa a fost cel care l-a acuzat pe finanţator că îi produce pierderi de imagine şi l-a dat în judecată, cerându-i să înceteze cu atacurile din presă.

Lider absolut pe piaţa media clujeană, după numărul proceselor de calomnie, Alexa este  o prezenţă constantă în sălile Palatului de Justiţie, tot mai multe victime cerându-i şi obţinând daune de imagine.

Reprezentanţii lui Daniel Metz, avocaţii Septimiu Put şi Dan Jitaru au solicitat egalitatea de arme pentru cele două părţi, în relatarea disputei din jurul competiţiei pentru obţinerea frecvenţei radio. Reclamantul (Liviu Alexa) se ascunde sub cupola presei, relatând pe larg despre conflict, în timp ce intimatul (Daniel Metz) nu poate avea aceleaşi arme, a susţinut Septimiu Put.

Avocatul a criticat şi urgenţa acţiunii, Alexa introducând ordonanţa preşedinţială la aproape două luni de la conferinţa de presă susţinută de Daniel Metz.

Gabriela Bucătariu, reprezentantul lui Alexa a cerut respingerea apelului, susţinând că după ce Daniel Metz şi-a închis contul de facebook, conformându-se deciziei primei instanţe, acesta nu ar mai mai interes în continuarea acţiunii.

Magistraţii au anulat practic decizia Judecătoriei, care impunea la finalul lunii ianuarie, decizii fără precedent în sarcina lui Daniel Metz, obligat atunci să se abţină de la alte aprecieri, în timp ce Alexa relata fără oprelişti.

Admite excepţia inadmisibilităţii petitelor a.1., a.2. şi a.3. din cererea adiţională depusă de către reclamant la dosar la data de 15.01.2018, şi anume prima liniuţă a fiecăruia din aceste petite, excepţie invocată de către pârât prin notele scrise depuse la dosar la data de 26.01.2018. Respinge petitele a.1., a.2. şi a.3. din cererea adiţională depusă de către reclamant la dosar la data de 15.01.2018, şi anume prima liniuţă a fiecăruia din aceste petite, ca fiind inadmisibile. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială formulată şi precizată de către reclamantul A.L.D.A. în contradictoriu cu pârâtul D.M. Obligă pe pârât să înlăture provizoriu, până la soluţionarea litigiului de fond, de pe pagina personală de Facebook, postarea conţinând înregistrarea conferinţei de presă din data de 08.11.2017 organizată de către pârât la sediul hotelului Opera Plaza din Cluj-Napoca. Obligă pe pârât să înlăture provizoriu, până la soluţionarea litigiului de fond, de pe pagina personală de Facebook, postările din data de 09.11.2017 şi din data de 10.11.2017 intitulate „Apel contra terorismului mediatic din Cluj-Napoca”. Obligă pe pârât să înlăture provizoriu, până la soluţionarea litigiului de fond, de pe pagina personală de Facebook, parţial, postările din data de 09.11.2017, şi anume următoarele expresii din postarea din data de 09.11.2017: „Nu mă voi apleca în faţa viermilor. Răul trebuie stârpit! Împreună putem face acest lucru”, precum şi postarea articolului publicat pe site-ul www.actualdecluj.ro intitulat „Primul om de afaceri clujean care-l acuză public pe patronul de presă Liviu Alexa că a făcut presiuni asupra sa”, cu descrierea „Cu golănii nu mai merge, unii s-au prins”. Obligă pe pârât, până la soluţionarea litigiului de fond, să se abţină de la formularea în mod direct de cuvinte sau expresii identice sau similare cu cele realizate în comunicările publice menţionate în cele trei aliniate precedente ale prezentei ordonanţe preşedinţiale, indiferent de modalitatea de comunicare a acestora. Obligă pe pârât, până la soluţionarea litigiului de fond, să se abţină de a instiga sau de a încuraja alte persoane să facă afirmaţii la adresa reclamantului identice sau similare cu cele realizate în comunicările publice menţionate în aliniatele precedente ale prezentei ordonanţe preşedinţiale sau să ia măsuri pentru boicotarea activităţii reclamantului. Respinge ca fiind neîntemeiat petitul a.5. al cererii de ordonanţă preşedinţială, astfel cum a fost formulată şi precizată. Ia act că reclamantul nu a solicitat cheltuieli de judecată. Ia act că pârâtul a arătat că va solicita cheltuielile de judecată pe cale separată. Fixează termen de 20 de zile de la luarea măsurilor dispuse prin prezenta ordonanţă preşedinţială, termen în care reclamantul poate introduce acţiunea în fond, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Provizorie şi executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Apelul şi motivele de apel se depun la Judecătoria Cluj-Napoca, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.01.2018.

Pe lista lungă de personalităţi care au câştigat procesele de calomnie cu controversatul afacerist se mai numără şi prorectorul UBB Ioan Bolovan.

Cine-i rupt în cur, mă ? Iar dacă tot ai treabă cu mine și cu zona inghinală a lui Șulea, suna-l și poate îți dă un interviu și ție. Dar ia-ți și tu pe unul să-ți traducă ce spune, că omul are studii superioare, pricepi ?

Fă și tu ceva studii la fără frecvență măcar.”

Articol preluat din vocea clujului

Leave A Comment

%d bloggers like this: