City managerul Gheorghe Surubaru – Intra in reabilitare și modernizare Parcul Ștefan cel Mare si Parcul Farmec.

January 28, 2019
591 Views

“Programul de reabilitare și modernizare a parcurilor și spațiilor verzi de pe raza Municipiului Cluj-Napoca a început cu Parcul Ștefan cel Mare în suprafață de 12.400 mp și Parcul Farmec în suprafață de 3.200 mp.
În prezent ne aflăm în faza de analiză a documentațiilor tehnice și a ofertelor financiare depuse în urma licitației organizate pentru achiziționarea studiilor de fezabilitate privind reabilitarea și modernizarea Parcului Ștefan cel Mare și a Parcului Farmec.
Prin studiul de fezabilitate s-au solicitat soluții pentru modernizarea sistemului de iluminat cu led, implementarea sistemelor de irigații, montarea cișmelelor de apă potabilă, refacerea aleilor dintr-un pavaj permeabil, dotarea cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, complex modern de joacă), plantări de arbori având în vedere că arborii din zona parcului sunt în declin fiziologic si îmbătrâniți, astfel încât să avem două parcuri publice cu dotări moderne și spații de relaxare.
După finalizarea procedurii de analiză și declararea ofertei câștigătoare, se vor aproba indicatorii tehnico-economici in Consiliul Local și se va demara procedura de licitație în vederea achiziționării contractelor de proiectare și execuție.
Următoarele două parcuri pentru care se întocmește documentația de licitație în vederea atribuirii studiului de fezabilitate sunt Parcul Ion Luca Caragiale și Parcul 14 Iulie.”arata Surubaru

Leave A Comment

%d bloggers like this: