PNL Cluj: Horia Nasra nu a aflat că iarna nu este ca vara!

January 18, 2019
213 Views

Aflat în vacanță parlamentară de mai bine de 2 ani de zile și plătit din bani publici să arunce cu noroi în anumiţi lideri politici, Horia Nasra, deputatul pierde-vară sau pierde-iarnă al PSD Cluj, se erijează mai nou și în specialist în meteorologie și hidrologie.

Fără să cunoască realitatea din teren, deputatul Nasra acuză autoritățile județene pentru închiderea drumurilor DJ 107P și DJ 108C. Îl informăm faptul că, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului puternic, circulația publică pe cele două drumuri a fost restricționată temporar, mai exact câteva ore, pentru a putea fi efectuate lucrări de deszăpezire și pentru ca în acele zone să fie administrate materiale antiderapante. Dar, nu ai cum să înțelegi că viața și siguranța cetățeanului trebuie protejate, atâta timp cât, la guvernare fiind, toți cei din PSD-ALDE batjocoresc și umilesc zilnic românii. Nu ai cum să pricepi ce înseamnă munca în folosul cetățeanului, atâta timp cât stai în biroul călduț de la partid și căpușezi funcțiile publice pe zeci de mii de lei lunar.

Ne-am convins de mult că Horia Nasra este paralel cu agenda reală a clujenilor iar singurul său obiectiv este să fie un “Gică contra” al tuturor realizărilor administrației liberale.

Leave A Comment

%d bloggers like this: