Teatrul de Păpuși ,,Puck a primit masina noua

January 10, 2019
386 Views

Teatrul de Păpuși ,,Puck”, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, beneficiază, începând din aceste zile, de un microbuz nou, de capacitate sporită, ce va fi utilizat în deplasările și turneele derulate de echipa de actori ai teatrului.
,,Dat fiind faptul că Teatrul Puck susține, în mod curent, reprezentații în diferite locații din județ, am considerat oportună achiziționarea unui mijloc de transport adecvat, care să asigure condițiile optime pentru deplasarea actorilor și a echipamentelor necesare. Ne dorim, astfel, să contribuim la buna desfășurare a activității teatrului, pentru ca spectacolele de păpuși și marionete să ajungă în cât mai multe comunități ale județului, precum și pe alte scene din țară și din străinătate”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.
De producție germană, microbuzul are o capacitate de 32 de scaune rabatabile, plus un scaun pentru ghid și scaunul șoferului și a fost achiziționat la valoarea de 542.640 de lei cu TVA, fondurile fiind asigurate din bugetul Consiliului Județean Cluj. Acesta a fost fabricat în anul 2018 și are o garanție de 24 de luni, dispunând de toate dotările și cerințele necesare unui transport sigur și confortabil.
Achiziționarea microbuzului a fost posibilă ca urmare a adoptării de către forul administrativ județean a Hotărârii cu numărul 230 din 27 septembrie 2018 privind rectificarea bugetului general propriu pe anul 2018, prin care s-a alocat Teatrului de Păpuși ,,Puck” suma de 610.000 de lei.

Leave A Comment

%d bloggers like this: