Anul 2019 începe în forţă! Cel mai aşteptat eveniment al anului, Nuntă la Palat, îşi deschide porţile vineri

January 9, 2019
531 Views

Anul 2019 începe în forţă! Cel mai aşteptat eveniment al anului, Nuntă la Palat, îşi deschide porţile vineri la ora 12, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Va fi un weekend al nunţilor retro-glam, aşa că vom regăsi aici multe lumini, oglinzi sau perle, dar şi elemente vechi ce se împletesc armonios cu modernul. Şi totul… cu un strop de strălucire.
Deja un brand cunoscut al industriei şi al oraşului, Nuntă la Palat adună peste 130 de furnizori de servicii din domeniul nunţilor în acelaşi loc. Mirii nu doar că au ocazia să cunoască profesioniştii şi ofertele lor, ci pot chiar să participe la un seminar gratuit în prima zi a expoziţiei, începând cu ora 16:30. Printre alţii, cuplurile vor putea să pună întrebări Danei Roşu, wedding planner, sau Gabrielei Popescu, make-up artist.
În premieră pentru piaţa de nunţi din România, la Nuntă la Palat va fi lansat “WeddingSaver”, un produs ce va revoluţiona modul în care cuplurile îşi aleg furnizorii pentru ziua marelui eveniment. Acest catalog de cupoane de reduceri îi va ajuta pe miri să facă economii semnificative.
Sperăm să ne vedem cu bine la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca între 11 și 13 ianuarie 2019. Deschiderea are loc vineri la ora 12, în prezenţa primarului Emil Boc şi a organizatorilor.
Iată şi programul de vizitare a expoziţiei:
Vineri, 11 ianuarie: 12 – 19
Sâmbătă, 12 ianuarie: 10 – 19
Duminică, 13 ianuarie: 10 – 17

Leave A Comment

%d bloggers like this: