Boc supărat pe Pantelimon , subalternul de la RADP. Regula RADP : Sa stai cu mortul in casa din 27 decembrie 2018 pana in 3 ianuarie 2019 ?

January 4, 2019
921 Views

Primarul Emil Boc s-a supărat pe șeful RADP Cluj, după ce angajații acestuia au refuzat să sape gropi pentru efectuarea înmormântărilor.

Nu e normal ca în 27 decembrie să spună unei familii că trebuie să stea până în 3 ianuarie pentru a fi săpată o groapă în cimitir. Am fost supărat că a trebuit să ajungem aici. Nașterea o poți programa, dar decesul nu poți. Cum poți să spui că trebuie să aștepte încă 6 zile pentru înmormântare. Nu e normal să intervină primarul sau șefu direcției cimitire pentru a rezolva această problemă”, a spus primarul Emil Boc, la o emisiune de radio.

Gropile în Cimitirul central sunt făcute de angajații Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj, regie condusă de Ion Pantelimon, care pe langa salariul de director mai incaseaza si pensia , omul fiind si pensionar

Primarul Boc , e normal sa fie suparat pe Pantelimon >

Poate sa stea o familie cu mortul in casa inca 6 zile pentru ca Pantelimon nu se sinchiseste sa sape groapa mortului , ca doar el o poate , ca are monopol ?

Rusine , Pantelica ! Rusiiine !

Leave A Comment

%d bloggers like this: