Presedintele Klaus Iohannis, de Anul Nou: „Să construim împreună următorul secol de existenţă a României cu mult curaj, implicare civică şi ataşament ferm faţă de valorile statului de drept“

January 1, 2019
371 Views

Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români, în mesajul de Anul Nou, să construiască împreună următorul secol de existenţă a României “cu mult curaj, implicare civică şi ataşament ferm faţă de valorile statului de drept”.
“Dragi români, Ne aflăm la finalul unui an cu o semnificaţie profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei naţiunii noastre şi ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generaţiilor viitoare o democraţie puternică şi o ţară dezvoltată. Să construim, aşadar, împreună următorul secol de existenţă a României cu mult curaj, implicare civică şi ataşament ferm faţă de valorile statului de drept”, spune şeful statului, în mesajul transmis cu ocazia Anului Nou.
El adaugă că trebuie valorificată oportunitatea de a deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.
“2019 este anul în care ţara noastră va deţine, pentru prima dată, Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate şi să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulţi ani şi un An Nou fericit tuturor!”, afirmă Iohannis.

Leave A Comment

%d bloggers like this: