Wizz Air lansează o nouă rută de la Cluj-Napocă către Londra Gatwick

December 19, 2018
292 Views

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță astăzi lansarea unei noi rute ce va conecta orașul Cluj-Napoca cu Londra Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al capitalei Marii Britanii. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 109 RON*, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Unul dintre cele mai populare orașe din lume, Londra este un loc special pentru a-ți petrece timpul liber. Orașul este construit pe malurile râului Tamisa, fiind împărțit în două zone la fel de interesante, cu clădiri monumentale și poduri, cum ar fi Tower Bridge, Westminster Abbey și London Eye. Și chiar dacă turiștii pot avea ceva rețineri cu privire la bucătăria britanică, odată ce aceștia au gustat o bucată de plăcintă fierbinte și proaspătă cu carne dintr-un pub fermecător autentic, îngrijorările vor dispărea imediat.

Cu această nouă rută, WIZZ va oferi acum 5 destinații din Cluj-Napoca spre Marea Britanie: Birmingham, Doncaster-Sheffield, Liverpool, Londra Luton și Londra Gatwick cu prețuri reduse ce încep de la 104* RON.

În total, Wizz Air oferă acum 141 de rute la prețuri scăzute de pe zece aeroporturi din România. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 5.500 de locuri de muncă** în industriile asociate.

Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

În primele unsprezece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

 

Destinația Zilele de operare Începe din Prețuri începând de la*
 

Londra Gatwick

 

zilnic 31 martie 2019  109 RON

 

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat: “ Suntem încântați să anunțăm încă o rută nouă din Cluj-Napoca spre capitala Marii Britanii. În 2018, Wizz Air și Aeroportul Internațional Avram Iancu au avut o cooperare fructuoasă, care a dus la adăugarea aeronavei cu numărul șapte și a cinci noi rute din Cluj-Napoca. Cea mai nouă rută oferă zboruri la prețuri cu adevărat scăzute spre cel de-al doilea aeroport ca mărime din capitala Angliei, Londra Gatwick. Londra este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume și o destinație perfectă atât pentru un city break, cât și pentru o vacanță mai lungă. Echipajul nostru prietenos abia așteaptă să îi întâmpine pe pasageri la bordul aeronavelor WIZZ.”

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: