Nepoți de Crăciun ediția 9

December 19, 2018
583 Views

Duminică, 15 decembrie 2018, s-a desfășurat evenimentul caritabil ”Nepoți de Crăciun”, ediția 9, al Asociației Magic People. Și în acest an ideea de la care a pornit proiectul a fost de a ajuta vârstnicii singuri și cu o situație financiară precară. Proiectul nu se rezumă doar la a oferi un cadou bunicuților, ci și la a petrece puțin timp cu ei în acestă minunată perioadă.

 

Gazda evenimentului a fost Platinia Shopping, unde au avut loc spectacole de magie, dans, concerte și colinde de Crăciun. Publicul a simțit astfel magia sărbătorilor de iarnă și bucuria de a dărui.

 

Mega Image s-a alăturat și în acest an acțiunii umanitare și a donat alimente de bază  pentru pachetele care au ajuns la bunici. Un pachet conține 1l ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste, 1 cozonac. Beneficiarii acestei acțiuni sunt centrele de vârstnici din Cluj, proiectul ,,O masă caldă” și vârstnicii din județul Alba.

 

Alimentele au fost sortate cu ajutorul voluntarilor, iar în data de 17 decembrie 2018 nepoții au împărțit bucurie și zâmbete în centrele din Cluj, unde bunicuții i-au primit cu brațele deschise și au colindat împreună. Unul dintre bunicuți a scris chiar și o poezie.

Leave A Comment

%d bloggers like this: