Prefectul judetului Cluj , Ioan Aurel Cherecheș , acuza Consiliul Judetean Cluj – Pe numeroase drumuri județene traficul a fost îngreunat sau impracticabil ( (în zonele Huedin, Gilău, Aluniș, Sat Gheorgheni etc)

December 18, 2018
449 Views

Prefectul Ioan Aurel Cherecheș a convocat în ședință de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj (CJSU), miercuri, 18 decembrie 2018, ora 10.30, ca urmare a situației traficului pe drumurile județene.
Instituția Prefectului – Județul Cluj precizează că, deși informările primite de la direcția de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj indică 0 probleme pe drumurile județene (atât în 17, cât și în 18 decembrie a.c.), realitatea din teren, precum și sesizările cetățenilor și autorităților publice (directori ai instituțiilor de învățământ din județul Cluj, primari) punctează faptul că pe numeroase drumuri județene traficul a fost îngreunat din cauza depunerilor de zăpadă, iar unele sectoare de drum au fost impracticabile (în zonele Huedin, Gilău, Aluniș, Sat Gheorgheni etc). Prefectul Ioan Aurel Cherecheș a sprijinit direct, noaptea trecută, acțiunea de deszăpezire a mai multor sectoare de drumuri publice.
În acest context, notând absența de la ședința CJSU a domnului Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, în calitatea dumnealui de vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, CJSU va monitoriza în permanență situația drumurilor publice și va sprijini orice solicitare care își propune să îmbunătățească situația.

Noi am semnalat situatia ” necorespunzatoare” a deszapezirii drumului judetean 108C DN1-Manastireni  ,din data de duminica , 16 decembrie 2018 orele 11.35

16 dec.2018 .CJ Cluj luat prin surprindere de zapada . La ora 11.35 pe DJ 108C DN1-Ardeova -Manastireni , nu se intervenise pentru deszapezire ( video)

 

vezi video

Ce trebuie facut ?

Sa se urmareasca 24 fe ore din 24 situatia din teren -utilaje +material antiderapant- PENTRU FIECARE DRUM . \

Sa raspunda pe oameni si pe utilaje pentru fiecare interventie sau neinterventie

Sa se munceasca in respect pentru oameni !

Politia sa amendeze ADMINISTRATORUL drumului pentru carentele privind modul de deszapezire

 Sa se muncesca 24 de ore din 24 iar rezultatele vor aparea

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: